נא להעלות בקבצים פתוחים לצפיה!מה אתם חושבים על התוכניות האלו
אני חושב שהקובץ תכנון יחידה 2 הוא הכי טוב
מה אתם חושבים ??
תלוי באיזו עיר ממוקמת הדירה.נקודה למחשבה- אם היחידה מיועדת להשכרה, זה אומר שבזמן אזעקה ח"ו צריך לדפוק בדלת של השוכרים, כי שם הממ"ד. והוא משמש כחדר השינה שלהם...
מסכימה. ובעיר כמו ירושלים אני אישית הייתי לוקחת את הסיכון של אי הנעימות, בהתחשב בזה שעד כה היה מדובר על אזעקה-שתיים במבצע, שמתרחש אחת לכמה שנים.תלוי באיזו עיר ממוקמת הדירה.
בעיר כמו אשדוד הייתי שוקלת חלוקה שונה, שהממ"ד בדירה.
אין ספק שהנקודה הזו ראויה למחשבה.נקודה למחשבה- אם היחידה מיועדת להשכרה, זה אומר שבזמן אזעקה ח"ו צריך לדפוק בדלת של השוכרים, כי שם הממ"ד. והוא משמש כחדר השינה שלהם...
הייתי מצרפת את המסתור ליחידה, מעבירה את המטבח יותר לכיוון הכניסה, אולי מטבח פינתי ונתנת עוד קצת מקום בסלון/מטבח לספה זוגית או כורסא, ואת האמבטיה קצת מגדילה ע"ח הדירה שתיכנס שם מכונת כביסהיש עוד מה לשפר בתוכניות.
אולי תבדקי אופציה: להפוך את הסלון לחדר, ואת החדר + האמבטיה לסלון ומטבח. (את יכולה גם להעביר את האמבטיה איפה ששמת את המטבח בדירה, ואז תקבלי סלון ומטבח במלבן. )
את המכונת כביסה ביחידה את יכולה לשים במסתור כביסה שתצרפי ליחידה. כך תרוויחי עוד מקום איחסון ביחידונת.
צפה בקובץ המצורף 868681
לא הגיוני לדרוש משוכרים דבר כזה, אני לא חושבת שיצליחו להשכיר עם תנאי כזה, שיסתדרו כמו אחרים שגרים בדירות ישנות בלי ממדמסכימה. ובעיר כמו ירושלים אני אישית הייתי לוקחת את הסיכון של אי הנעימות, בהתחשב בזה שעד כה היה מדובר על אזעקה-שתיים במבצע, שמתרחש אחת לכמה שנים.
בכל מקרה אם הממ"ד ביחידה הייתי מסכמת מראש עם השוכרים שבמקרה אזעקה ח"ו אפשר להשתמש בממ"ד. ואולי גם מכניסה סעיף בחוזה. לא כי אני חושבת שהשוכרים לא יסכימו להיכנס לממ"ד, אלא כי אם זה מדובר מראש, זה מפחית מאי הנעימות.
אני פשוט הייתי מתפשרת בחלוקה ומכניסה את הממ"ד לדירה.לא הגיוני לדרוש משוכרים דבר כזה, אני לא חושבת שיצליחו להשכיר עם תנאי כזה, שיסתדרו כמו אחרים שגרים בדירות ישנות בלי ממד
חלק מהדברים כן וחלק לא כמובן שאי אפשר לחלק סופית לפני תופס 4 וכן אי אפשר לעשות 2 מטבחים אבל אפשר לעשות את כל ההכנות(נקודות חשמל מים גז ביוב ) וכן גם הדירה הזאת היא דירת תמ''א ומה שאני עשיתי זה לדבר אם מתאמת השנויים של הקבלן לספר לה שאני רוצה לחלק את הדירה ולשמוע מה הקבלן יכול לעשות ומה לאאיך מחלקים דירה מתמ"א ?
זה עובר טופס 4?
אשמח לתשובה אני גם בהתעניינות על דירת תמ"א
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים