דרוש מידע חלוקת חדר ע"י מחיצה מפנלית

• הוסף לסימניות
מישהו המליץ לי לחלק סלון לסלון + חדר
ע"י מחיצה מתקפלת העשויה מפנלית.
(לא ע"י חברה העוסקת בתחום, אלא ע"י בעל מקצוע שמתעסק בבניה קלה)
למישהו יש נסיון עם כזה דבר?
אודה לו שיחזור אלי לשם בירור כמה פרטים
תודה!

• הוסף לסימניות
היי,
אני מתעניינת במחיצה לסלון, רציתי לדעת האם עשית מחיצה וכמה עלה לך ?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
מישהו המליץ לי לחלק סלון לסלון + חדר
ע"י מחיצה מתקפלת העשויה מפנלית.
(לא ע"י חברה העוסקת בתחום, אלא ע"י בעל מקצוע שמתעסק בבניה קלה)
למישהו יש נסיון עם כזה דבר?
אודה לו שיחזור אלי לשם בירור כמה פרטים
תודה!

אני בדיוק עכשיו קיבלתי הצעה דומה לחלוקה של חדר לשתיים.

לי אמרו שרצוי מאוד להשים צמר סלעים על הפנלית משתי הכיוונים כדי לבודד ומעל זה להדביק לוחות גבס לקבלת מראה אסטתי.

אשמח מאוד לשמוע כמה הוא נתן לך הצעת מחיר. ועל איזה גודל חלוקה מדובר.???

• הוסף לסימניות
הי,
אשמח לשמוע מה זה אומר מחיצה מתקפלת העשויה מפנלית?
(ע"י בעל מקצוע שמתעסק בבניה קלה)
מה המחיר של זה?
אשמח להצעות
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה