חלוק מגבת ואמבטיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1097860:
משהו שם לא ברור
אני חושבת שזה עריכה..
נהיה לך שחור בסנטר ובגיגית..

הגיגית במקורה כהה, לכאורה היא השתקפה על הסנטר.

• הוסף לסימניות
התמונה הימנית העליונה ממש לא מוצלחת (כן, חד וחלק)
החלק התחתון של הפרצוף כהה ולא נראה טוב
אם יש השתקפות כהה או צל אפשר להבהיר קצת בפוטושופ אבל כך זה פשוט לא נראה יפה.
מבחינת עיצוב הקולאז- הקולאז הקודם היה יותר טוב. הוספת בשני תמונה (זו עם הסנטר השחור) שאין בה חידוש מזו שלידה (זו שליד הברוז) וגם 2 התמונות שהיא יושבת על הרצפה סמוכות (אחת מהן בעיני מיותרת ואם את שואלת אותי הייתי מורידה את זו עם הסרט שלא הכי קשור לאמבטיה)

ותלמדי אותי איך את מצלמת כשיש פועלים בבית :)

האמת עכשיו אני נזכרת פעם אחת זה קרה לי שהייתי באמצע צילומים ופועלים נכנסו לסדר משהו קטן ובאמת היו בהלם מהבלאגן....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1097946:
התמונה הימנית העליונה ממש לא מוצלחת (כן, חד וחלק)
החלק התחתון של הפרצוף כהה ולא נראה טוב
אם יש השתקפות כהה או צל אפשר להבהיר קצת בפוטושופ אבל כך זה פשוט לא נראה יפה.
מבחינת עיצוב הקולאז- הקולאז הקודם היה יותר טוב. הוספת בשני תמונה (זו עם הסנטר השחור) שאין בה חידוש מזו שלידה (זו שליד הברוז) וגם 2 התמונות שהיא יושבת על הרצפה סמוכות (אחת מהן בעיני מיותרת ואם את שואלת אותי הייתי מורידה את זו עם הסרט שלא הכי קשור לאמבטיה)

ותלמדי אותי איך את מצלמת כשיש פועלים בבית :)

האמת עכשיו אני נזכרת פעם אחת זה קרה לי שהייתי באמצע צילומים ופועלים נכנסו לסדר משהו קטן ובאמת היו בהלם מהבלאגן....

אויש, את לא מכירה את זה שכל הזמן את מחכה להם וברגע שאת הכי לא רוצה אותם, אז הם מגיעים?...

• הוסף לסימניות
אהההה ועכשיו?

קבצים מצורפים

• bbb_800x400.jpg
    KB 48.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
התמונה הימנית הכי יפה מכולן,הילדה מאד חמודה שם בגלל שהתאורה יחסית טובה עליה,בתמונות האחרות היא ממש מפחידה:eek:
ואם שינית את הגיגית לאדום [לדעתי לא מתאים פה אדום צועק שכזה] למה לא החלפת גם בצד שמאל של הקולאז'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1098041:
התמונה הימנית הכי יפה מכולן,הילדה מאד חמודה שם בגלל שהתאורה יחסית טובה עליה,בתמונות האחרות היא ממש מפחידה:eek:
ואם שינית את הגיגית לאדום [לדעתי לא מתאים פה אדום צועק שכזה] למה לא החלפת גם בצד שמאל של הקולאז'?

אויש. צודקת...:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה