דרוש מידע חללי עבודה לנשים בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח לדעת על חללי עבודה לנשים בירושלים - כתובות וטלפונים
נא לכתוב פה כי אין לי פרימיום כדי לשלוח הודעות אישיות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש בביתר אם מענין אותך
ממש מקום יפה ברבי עקיבא

• הוסף לסימניות
יש רשימה בחרדיות בהייטק, איזה אזור את מחפשת?

• הוסף לסימניות
מרכז וצפון ירושלים

• הוסף לסימניות
רחוב לואי ליפסקי ברמות א',
אפשר לפנות למספר טלפון 0548560022.

• הוסף לסימניות
יש גם בסנהדריה מורחבת וברמת שלמה,
אבל בפרטי קשר מופיע רק מייל, אז אולי תנסי לבקש ממישהי שאת מכירה ומחוברת לשם...
שמעתי גם על OfficeOurs בהר חוצבים, אבל לא יודעת בדיוק...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האב ירושלים - תמך
בניין שערי העיר, רחוב יפו, ליד תחנה מרכזית
יש עמדות באופן-ספייס, ויש אפשרות לשכור חדרים פרטיים
02-5388665

• הוסף לסימניות
יש גם בסנהדריה מורחבת וברמת שלמה,
אבל בפרטי קשר מופיע רק מייל, אז אולי תנסי לבקש ממישהי שאת מכירה ומחוברת לשם...
שמעתי גם על OfficeOurs בהר חוצבים, אבל לא יודעת בדיוק...
יכולה בבקשה לכתוב כאן את המייל ?

• הוסף לסימניות
יש לי חדר להשכרה שיכול להתאים למטרה זו. אזור ירמיהו/רוממה .אם מעניין אותך תכתבי מספר טלפון.

• הוסף לסימניות
יש לי חדר להשכרה שיכול להתאים למטרה זו. אזור ירמיהו/רוממה .אם מעניין אותך תכתבי מספר טלפון.
אני ישמח לשמוע גם
כותבת לך בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה