דרוש מידע חללי עבודה משותפים בבית שמש

• הוסף לסימניות
היי,
מחפש חלל עבודה משותף בבית שמש, שמכיל: WIFI, מטבחון/פינת קפה, שירותים, אפשרות הדפסה, חנייה.
מחפש מקום מואר ומאוורר.
מחיר סביר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי,
מחפש חלל עבודה משותף בבית שמש, שמכיל: WIFI, מטבחון/פינת קפה, שירותים, אפשרות הדפסה, חנייה.
מחפש מקום מואר ומאוורר.
מחיר סביר.
היי גם אני מחפש בדיוק אותו דבר , אם מצאת משהו אשמח אם תעדכן....

• הוסף לסימניות
הפסד ביחס למה ? אתה מדבר על משהו קונקרטי ?

אם מישהו מכיר עוד מקום חוץ מבי אופיס אשמח לשמוע
אחת הבעיות שלי עם אופן ספייס רגיל זה שאני צריך שני מסכים ואני לא אוהב לעבוד רק עם המסך של הלפטופ אז אני צריך מקום שיהיה אפשר להשאיר בו את המסך השני ונראלי שזה דבר שקצת ייקר

• הוסף לסימניות
הפסד ביחס למה ? אתה מדבר על משהו קונקרטי ?

אם מישהו מכיר עוד מקום חוץ מבי אופיס אשמח לשמוע
אחת הבעיות שלי עם אופן ספייס רגיל זה שאני צריך שני מסכים ואני לא אוהב לעבוד רק עם המסך של הלפטופ אז אני צריך מקום שיהיה אפשר להשאיר בו את המסך השני ונראלי שזה דבר שקצת ייקר
רק שכירות וארנונה כבר הגענו למחיר הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה