עיצוב פנים חלל שמתאים גם לסטודיו להתעמלות גם לקיום פגישות כמו טיפול גם השכרה לימים או שבתות ...

• הוסף לסימניות
שאלה לי אליכן האם יתכן כדבר ..כחלום הזה?..
יש לי חדר בכניסה לבית שאני רוצה להפרידו מהבית ולקבל ממנו רווח
כעת הוא מיותר לי וחבל לי
ליד החדר יש חדר שרותים די גדול

מכיוון שאני לא יודעת איזה מהשימושים יותר יבואו לידי שימוש אני לא רוצה להתקבע ולכן רציתי שישמש למגוון אפשרויות שכל פעם בשינוי קוסמטי של כמה דברים יקבל את המהות המתאימה לו
ושבאופן בסיסי יהיה מותאם להכל
שיהיה מותאם לסטודיו להתעמלות
לטיפולים רגשיים. פגישות עסקיות.
השכרה לשבתות וכן על זה הדרך

אשמח לשמוע האם יתכן כדבר הזה
מדובר על חדר בגודל 11 מ''ר פלוס שרותים בגודל 2.70
יש לי אפשרות לצאת למרפסת עם עוד 10 מ''ר

אשמח ממכן לרעיונות וחוות דעתכן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשרטטי את החדר עם מידות של מיקומי הדלתות והחלון

• הוסף לסימניות
0_IMG-20220622-WA0000.jpg

• הוסף לסימניות
לסטודיו להתעמלות זה קטן (אולי התעמלות פרטנית)

לארוח לשבתות - אם זה ללינה בלבד את צריכה מיטה (ספפה יפה נפתחת)
ואם זה כולל אוכל - את צריכה פינת מטבחון עם פלטה ושולחן נח

• הוסף לסימניות
גם ללינה צריך מיני מקרר עם קומקום שבת ואפשרות לקפה של בוקר לפחות
לדעתי חיבים להכניס את המרפסת ולקבל חדר של 20 מ' כדי להפוך אותו למשהו כללי

קחי בחשבון שאם זה להתעמלות אז החדר צריך להיות כמה שיותר ריק
אם זה לסטודיו אז צריך שולחן גדול
ואם זה לאירוח אז צריך מיטה
כל דבר מהנל תופס מקום אחר

• הוסף לסימניות
אם זה בביתר בקומת כניסה בלי מדרגות (או ממש מינימלי) - בתי מחפשת דבר כזה בשכירות לפי שעות לצורך טיפול בנשים (ודרושה לה מיטה לטיפול). אם כן, צייני בבקשה איך היא יכולה ליצור אתך קשר.
תודה!

• הוסף לסימניות
אם זה בביתר בקומת כניסה בלי מדרגות (או ממש מינימלי) - בתי מחפשת דבר כזה בשכירות לפי שעות לצורך טיפול בנשים (ודרושה לה מיטה לטיפול). אם כן, צייני בבקשה איך היא יכולה ליצור אתך קשר.
תודה!
זה בבית שמש..

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות באשכול, אנו בונים כרגע חדר בחניה בגודל של 12 מ"ר, 3X4, מה אפשר לעשות בו? אפשר להכניס בו גם שירותים, מקלחון ומטבחון? אפשר לעשות ממנו חדר אירוח? חדר לפגישות, טיפולים וכו'? מישהו ירצה להשכיר אותו ובכמה? אנו בונים לבד ונמצאים בשלב סיום השלד, הבלוקים.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות באשכול, אנו בונים כרגע חדר בחניה בגודל של 12 מ"ר, 3X4, מה אפשר לעשות בו? אפשר להכניס בו גם שירותים, מקלחון ומטבחון? אפשר לעשות ממנו חדר אירוח? חדר לפגישות, טיפולים וכו'? מישהו ירצה להשכיר אותו ובכמה? אנו בונים לבד ונמצאים בשלב סיום השלד, הבלוקים.
בגדול אפשר לתכנן בשטח הזה חדר אירוח/חדר עבודה, פגישות, טיפולים וכו'
אבל זה לא ככה באויר
צריך לשבת מסודר על פרוגרמה ותכנון
אם תרצו אשמח להציע לכם שירות מקצועי ואדיב לתכנון מקסימלי של החלל :)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה