- הוסף לסימניות
להגיד 'אמרנו לכם', או שחבל לבזבז גם מילים ספורות ללא תוחלת?
להגיד 'אמרנו לכם', או שחבל לבזבז גם מילים ספורות ללא תוחלת?
חבר סיפר לי אתמול שעבר ליד ניידת של מד"א שמבצעת בדיקות קורונה החובש שאל אותו: "תגיד לי למה אתם נבדקים בכאלו כמויות אני מסתובב כבר כל היום רק בשכונות חרדיות ובודק".אז מי ניבדק?
לא חרדים לא חילונים...
רק הפלסטינים..?
לא נראה כי רוב החילונים לא נבדקים.עוד שבועיים נראה את התוצאות..............
ואז זה כבר יהיה מאוחר.
וכמובן שההסבר העקרוני הזה הוא פשוט לא נכון, כי אם נניח באופן תאורטי שביבי ירצה לעשות הפיכה בחסות הקורונה ויעצור את כל מתנגדיו, ההפגנה הדבילית הזו בתל אביב לא תעצור אותו, וגם לא עשרות הפגנות כאלה. אם הוא יהיה מספיק נחוש הוא ישתמש בהמון כוח כדי לדכא את המרד נגדו.ההסבר העקרוני, והוא מובן, שבמדינה דמוקרטית א"א למנוע הפגנה.
זאת בשביל למנוע מצב בו תנצל הממשלה מצב חירום, ותדכא מחאות עממיות.
זה בגלל שיש לרובם רכבים וממילא מגיעים למוקד/ קופ"חחבר סיפר לי אתמול שעבר ליד ניידת של מד"א שמבצעת בדיקות קורונה החובש שאל אותו: "תגיד לי למה אתם נבדקים בכאלו כמויות אני מסתובב כבר כל היום רק בשכונות חרדיות ובודק".
אז הוא שאל אותו אם עשה בדיקות גם בשכונות חילוניות אמר לו כמעט כלום..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים