עזרה חלקה-חיידר

• הוסף לסימניות
יש למשהו במקרה את הפסוקים ששמים על העוגה.
הפסוק ששמים על הביצה וכו
תודה,

• הוסף לסימניות
בד"כ בכל ערכת חלאקה - יש שבלונה של האותיות לכיתוב על העוגה... / דף אכיל

הפסוק:
"ה' אלוקים נתן לי לשון לימודים לדעת לעות את יעף דבר יעיר בבוקר בבוקר יעיר לי אוזן לשמוע כלימודים: ה' אלוקים פתח לי אוזן ואנכי לא מריתי אחור לא נסוגותי"

בהצלחה ומזל טוב!!!

• הוסף לסימניות
לא תמיד זה הולך ביחד..
יש אירוע חלאקה
ויש אירוע של תחילת לימוד א' ב'- אז נהוג ללקק דבש עם הפסוקים הנ"ל

• הוסף לסימניות
אני קניתי את זה מוכן על דף אכיל צבעוני מאד יפה
פשוט למרוח קרם על העוגה ולהניח מלמעלה
יש בשני גדלים A4 ו A5
זה עולה בערך 35 ש"ח
קניתי בקופסקית ברחוב נחמיה בבני ברק

• הוסף לסימניות
מחפשת משהו שאני יכולה להדפיס.....
או משהו באזור בית שמש

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שיש לקנות את זה בחנויות של חד פעמי או חנויות למוצרי אפיה
זה מאד יפה

קבצים מצורפים

• IMG_0449.JPG
    5 MB · צפיות: 100
  • הוסף לסימניות
אני קניתי את זה מוכן על דף אכיל צבעוני מאד יפה
פשוט למרוח קרם על העוגה ולהניח מלמעלה
יש בשני גדלים A4 ו A5
זה עולה בערך 35 ש"ח
קניתי בקופסקית ברחוב נחמיה בבני ברק
יש בירושלים גם?
ולא הבנתי זה עוגה רגילה שהדף אכיל הוא צבעוני ומקושט ביחד עם כיתוב?

• הוסף לסימניות
יש בירושלים גם?
ולא הבנתי זה עוגה רגילה שהדף אכיל הוא צבעוני ומקושט ביחד עם כיתוב?
לא ירושלמית אז לא יודעת לכוון לכתובת
אבל יש בכל חנות שמוכרת מוצרי אפיה והרבה חנויות ח''פ משודרגות מוכרות גם.
זה דף עשוי בצק סוכר צבעוני, מודפס עליו הפסוק בצורה מעוצבת, בדיוק כמו להדפיס דף מהמדפסת רק שהבסיס שלו אכיל.
מכינים עוגת טורט, מצפים שוקולד או קרם קצפת ומניחים מעל.
עדיף כמה שיותר קרוב לאכילה
במקרר נהרס היופי שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה