חלקי חילוף לפליימוביל

• פותח הנושא sbf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת חלקים חסרים לפליימוביל של הילדים שלי
איפה ואם בכלל אפשר להזמין?

• הוסף לסימניות
אולי בכ"ז

• הוסף לסימניות
תנסי אולי באתר של פליימוביל יש כל מיני אביזרים משלימים שאין בחנויות
אבל לא נראה לי שיש להם משלוחים לארץ.

מה חסר לך?
אולי מישהי מפרוג תוכל למכור לך

• הוסף לסימניות
אם יש לך מישהו באנגליה,
תוכלי להזמין מכאן: http://www.playmobil.co.uk/
בתחתית העמוד יש אופציה find spare parts

• הוסף לסימניות
תיכנסי לאתר הזה\
ותחפשי בתיבת החיפוש של ebay את המילים "playmobil parts".

גילוי נאות:
אני ארוויח עמלה אם תקני דרך הקישור הזה, אך המחיר שאת תשלמי הוא זהה למחיר שתשלמי אם תיכנסי ישירות לאתר ebay.
אם את מעוניינת להרוויח את העמלה לעצמך - מוזמנת ליצור לעצמך אתר אישי כזה - מופיע בחתימה שלי.

• הוסף לסימניות
חסר לי חלק ירוק שמחזיק בצד ימין לאוטו זבל של פליימוביל. עזרה ממישהוא? אשמח גם בתשלום כי זה לא יכול להסתובב בלי שזה תופס בצד ימין. Cfried86 בגימייל

קבצים מצורפים

• 20250706_110459.jpg
    20250706_110459.jpg
    1.2 MB · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה