בקשה חלק מבוגבו קמליון שלא ניתן לרכוש

• הוסף לסימניות
יש לי עגלה בוגבו קמליון וחסר לי החלק שנמצא בתוך הסל- כמו פלקט קשיח ,זה חלק שלא ניתן לרכוש כי התפקיד שלו זה רק להקשיח את הסל וזה לא חלק מהעגלה, אשמח לקבל , אני גרה בירושים, (אבל אם יש למשהיא ממקום אחר כבר נמצא איך להעביר), יכול להיות שיש את זה גם בדגמים אחרים.
תודה מראש תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
יש לי למסירה באשדוד אבל כנראה צריך ניקיון ממש יסודי(נמצא תקופה ארוכה בחדר עגלות בבנין הקודם)
tami45044 בגימייל

• הוסף לסימניות
היום זרקתי לפח את כל החלקים של העגלה (למעט הגלגלים) אם יש לך מנוף להוציא מהפח :(

• הוסף לסימניות
יש עוד משהוא שיש לו ?
כי אין לי את מי לשלוח לקחת מהכניסה לבנין באשדוד אני צריכה משהיא שזה נמצא אצלה, למי שלא הבינה זה כמו פלקט קשיח, יכול להיות שיש את זה גם בעגלות מחברות שונות, פשוט הסל שלי תולה ולא יציב וכמעט מטאטא את הריצפה.
או אם יש למישהיא רעיון מאיפה אני יכולה לקנות או לקחת פלקט מאוד עבה כי רגיל כבר שמתי וזה לא עוזר אני צריכה משהוא מאוד קשיח שלא יתקפל אם אני שמה בסל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה