דרוש מידע 'חלק מהשיחות מוקלטות' למה רק 'חלק'?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הכל (אמור להיות) מוקלט באופן אוטומטי
לפעמים יש באגים ושיחות לא מוקלטות או לא נשמרות
או לא נמצאות (כמו שנציג העביר שיחה לנציג אחר, אבל ההקלטה ממשיכה אצל הקודם כי לא העביר נכון)
ולא יכולים לקחת אחריות על הכל, לכן אומרים "חלק"

• הוסף לסימניות
אבל אם אני מבקשת לשמוע את ההקלטה, הם יכולים פשוט להגיד שלא שמרו אותה.
לא אומרים בהקלטה "השיחות מוקלטות ונשמרות"....

• הוסף לסימניות
אני חושב שהשיחות באמת מוקלטות, אך הן נמחקות לאחר זמן, רק שיחות שיש טעם לשמור אותן באמת נשמרות.

• הוסף לסימניות
הכל מוקלט!
ובאמת לא ברור למה אומרים "חלק"
יתכן שזה נועד למנוע תביעה במקרה שתתרחש תקלה והשיחה לא תוקלט והמשתמש ידרוש לקבל את ההקלטה.

אגב, ניסיתי פעם לפנות לבנק ולבקש הקלטה של השיחה עם הפקיד, דרשו ממני לקבוע פגישה עם מנהלת הסניף (!) כדי להאזין לשיחה ורק אח"כ אוכל להגיש בקשה למחלקת אבטחת המידע (!) ואז ישקלו את הבקשה...

• הוסף לסימניות
יתכן שזה נועד למנוע תביעה במקרה שתתרחש תקלה והשיחה לא תוקלט והמשתמש ידרוש לקבל את ההקלטה.

אגב, ניסיתי פעם לפנות לבנק ולבקש הקלטה של השיחה עם הפקיד, דרשו ממני לקבוע פגישה עם מנהלת הסניף (!) כדי להאזין לשיחה ורק אח"כ אוכל להגיש בקשה למחלקת אבטחת המידע (!) ואז ישקלו את הבקשה...
מענין אם זה הנוהל הרגיל שלהם
או שהיה מקרה חריג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה היה במקרה שבו טענתי כי נמסר לי מידע מטעה ע"י הנציג.
מבירור קצר שערכתי אצל בנקאית לשעבר...
התברר לי שרק במקרים חריגים מאוד משמיעים את השיחה ללקוח, קודם כל הבנק בודק את השיחה בעצמו ורק אם ללקוח יש טענה מאוד חזקה לגבי השירות אז משמיעים לו את השיחה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהשיחות באמת מוקלטות, אך הן נמחקות לאחר זמן, רק שיחות שיש טעם לשמור אותן באמת נשמרות.
החברה לא יכולה לדעת מה חשוב ומה לא
וזה מליוני שיחות לשבת למיין
אף פעם א"א לדעת בעוד כמה שנים לקוח יפנה ויצטרכו לבדוק איזה הקלטה....

שומרים הקלטות גם לצורך זיהוי, במידה ויש חשד למתחזה - עושים בדיקה לפי האזנה לשיחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה