חלק קטן מתוך סרט בת מצווה

• הוסף לסימניות
צילמתי את אותו השיר פעמיים.
הילדה ילידת הארץ (הורים עלו בגיל העשרה)
זו גירסה ברוסית שנכתבה עבור הסבים והסבתות.
בהמשך אעלה את הגירסה העברית.

אשמח להערות והארות

קבצים מצורפים

• אסתי בת מצווה רוסית מקוצר.mp4
    17.5 MB · צפיות: 408
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צילמתי את אותו השיר פעמיים.
הילדה ילידת הארץ (הורים עלו בגיל העשרה)
זו גירסה ברוסית שנכתבה עבור הסבים והסבתות.
בהמשך אעלה את הגירסה העברית.

אשמח להערות והארות
וואו ממש אהבתי!
לא שאני מבינה בזה, אבל העריכה מושלמת!
מעניין יהיה לראות את הגרסה העברית, היא שרה מדהים והשיר נשמע יפה.
(מה זה? המנגינה מוכרת לי ואני לא מצליחה להיזכר...)

• הוסף לסימניות
מתוק ומשפחתי

• הוסף לסימניות
נכון המנגינה של לאונרד כהן, מילים חיברתי מקוריות.

• הוסף לסימניות
מרים
אגיד שוב
מדהים!
בימוי, צילום, תאורה
את מתקדמת בצורה מעוררת התפעלות
אהבתי את הקטע של הנדנדות- אלוף
בהצלחה ומזל טוב :)

• הוסף לסימניות
ממה אהבתי את הקלוזאפים!! מוסיף המון!!!
מרגש ויפהפה. בכלל, נראה שהיא מחוברת יותר וטבעית יותר בשירה ברוסית מאשר בעברית. סתם ככה

• הוסף לסימניות
אוי איך שאני אוהבת את הגרסה הרוסית!!
הכל כמו בשני, רק חבל שלא את השלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה