מידע שימושי חנה מרילוס או חיה אמסלם השכרת שמלות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מישהי מכירה ויכולה להמליץ?

• הוסף לסימניות
מכירה, תכיני כמה אלפים להשכרה....

• הוסף לסימניות
זה לא ענין של המלצה.
לכי אליהם ותראי אם את אוהבת שם משהו ואם המחיר מתאים לך.
המלצות צריך כשתופרים ולא יודעים מה הולך לצאת ואיך יהיה השירות לאורך העבודה.

בירושלים יש מישהי לא כל כך ידועה בינתיים, שרי אליאני, אישית תפרתי אצלה והייתי מרוצה אז אני מציעה את ההשכרה שלה. נמצאת בגבעת שאול.

• הוסף לסימניות
זה לא ענין של המלצה.
בירושלים יש מישהי לא כל כך ידועה בינתיים, שרי אליאני, אישית תפרתי אצלה והייתי מרוצה אז אני מציעה את ההשכרה שלה. נמצאת בגבעת שאול.

מה המחירים שלה?
יש לך טלפון?

• הוסף לסימניות
תודה לעונות
אני פשוט מחפשת מעצבת ולא תופרת

• הוסף לסימניות
הי
את ממליצה על שרי אליאני?
יש לה גם קניית שמלות?

• הוסף לסימניות
בדיוק חיפשתי משו על שמלות וקפץ לי הצאט הזה.
ממליצה בחום על שרי אלייאני!!! עשינו שם כבר כמה אירועים. התפירה מדויקת הדגמים מדהימים והשירות אדיב עד שאת יוצאת הכי מרוצה שיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה