פעם היה ליד רב שפע, ממתחת לקידישיק חנות בדיםמתנצלת על הקפצת האשכול
אני צריכה חנות בדים יוקרתית בירושלים!
לבד מאוד מיוחד ואיכותי
יש משהו כזה או שהכול זה חנויות בדים סטנדרטים?
בבני ברק-'בורדורה'.שלום,
מחפשת חנות בדים יוקרתית בירושלים- מחפשת בד עשיר לבגד לחתונה למחותנת.
אזור יפו הייתי, גם בבית הבד...
יש עוד חנויות בירושלים??
אני גם בעד לבוא לשם מי-ם. עשינו את זה לא פעם לתפירת סטים לאירועים.בבני ברק-'בורדורה'.
מבחר יותר גדול מת"א...
עדיין קיימת?פעם היה ליד רב שפע, ממתחת לקידישיק חנות בדים
מחפשת המלצה לחנות שיש בה מבחר של בדי ברוקד מעניינים
בבני ברק-'בורדורה'.
מבחר יותר גדול מת"א...
דווקא וונוס לא מהחניות השופעות מבחר.אגב אגב, למי שמכירה
הבנתי שהיא משווק רשמי של venus המפורסמת מנחלת בנימין...
אולי זה הסיבה לשפע ולמבחר?
ואגב, אני אוהבת לבוא כשבעלת החנות נמצאת, היא תמיד מוציאה בדים שעוד לא עלו על המדפים מהמחסן שלהם.
אאלט יש להם 2 סניפים שם אחד יותר בוטיקי השני במחירים סבירים יותרדווקא וונוס לא מהחניות השופעות מבחר.
לא נראה לי...עדיין קיימת?
מחפשת המלצה לחנות שיש בה מבחר של בדי ברוקד מעניינים
דחוף
תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים