חנויות לריהוט משלים/הום סטיילינג

• פותח הנושא לה
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי כולם.
אמנם אני לא עוסקת מקצועית בתחום.
אבל אני פריקית של עיצוב פנים והום סטיילינג.
אחת האהבות שלי...ובתור אחת שכזו אני די עוקבת אחרי הפורום. ומוכרחה לציין שיש ביניכן אלופות בתחום, והצלחה לכולן!
בקיצור, עברנו עכשיו לדירה חדשה ב"ה. ואני די משתדלת להגשים עליה את כל החלומות שלי.
אז אחרי חפירה עמוקה ברשת הגעתי למסקנה שאני לא יודעת איפה לחפש, ואשמח אם תוכלו לעזור לי.
באיזה חנויות יש ריהוט משלים לבית, כגון קונסולה לכניסה וכד'. בסגנון מודרני,עדכני ובמחירים שפויים. וכמובן מה יש לקנות ברשת כי היום הכל סגור...
תודה

• הוסף לסימניות
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אתרים-
הום דיל
פוקס הום
גולף & קו
מאמינה שיש עוד, צריך לחפש....

תמיד טוב מראה עיניים, תשקלי לחכות לאחר הסגר :(

• הוסף לסימניות
ממש תודה!
אבל תמיד יש את החנויות הנידחות האלה שיש שם את הדברים הכי יפים...

• הוסף לסימניות
לאופרד- יותר רהיטים
פלורליס- דיזיין סנטר, ריהוט ואקססוריז
ביתילי

ויש כמובן את הפשוט והזול שצריך לחפש מציאות כמו במקס סטוק שיש שם לפעמים יציאות טובות

• הוסף לסימניות
ברשת:
- "רוזמרין דברים יפים" יותר סגנון וינטאג, אבל יש כל מיני, מהממים!
- "מרמלדה מרקט" יש שם הכל , בלי סוף
- וגם... next !הם לא רק בגדי ילדים ...
(עם את טובה בקניות ברשת אז יש גם את עליבבה, אמזון וכו)

• הוסף לסימניות
מרמלדה מרקט
באמת בדקתי שם, אבל ספציפי מה שאני רוצה לא מצאתי.
לגבי רוזמרין אני אבדוק למרות שסגנון וינטאג'
פחות מדבר אלי... אבל תמיד יש מציאות
ונקסט גם חרשתי
ממש תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כבר הרבה זמן קונסולה לכניסה.
צריכה בצבעים ספציפים שיתאימו לסלון. ובמחיר המתאים...
אולי תוכלו לעזור לי איפה יש? חורשת את הרשת שעותת ולא מוצאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה