הייתי שמחה לתפור, אין לי תופרת שאוהבת לקבל עבודות תפירה מאפס. ומאד חשוב לי גימורים.הסגנון שאת מחפשת קיים בדוליבול, קידסמוד, ליטל-פרינסס
אופציה נוספת - לתפור (אני עושה את זה הרבה, אצל תופרת)
סתם כך, קחי בחשבון שבגיל הזה, ווסט לא תמיד יושב מושלם, בגלל שלרוב התינוקות בגיל הזה יש 'בטן' תינוקית (גם לרזים)הייתי שמחה לתפור, אין לי תופרת שאוהבת לקבל עבודות תפירה מאפס. ומאד חשוב לי גימורים.
מתי יש שם סיילים?תודה, יש להם וסט שאני אוהבת אבל בלי מכנס תואם... אבל זו באמת האפשרות הכי טובה. אני קונה שם הרבה, בסיילים.
יכולה לצרף קישור?יש שם קטגוריית סייל. ולרוב היא יוצאת זולה יותר אפילו מאתר העודפים שלהם.
סליחה. לא התכוונתי לקלקל לכולכןהופס, עכשיו באמת אין סייל ): אני כמעט בטוחה שעד לפני כמה ימים - היה.
את מנויה לעדכונים שלהם?מתי יש שם סיילים?
אוהבת מאד לקנות שם
אבל בד"כ חוץ ממה שהבגדים עצמם יקרים זה מצטבר לסכום שמחייב מעמ מה שמייקר עוד.
אולי פעם או פעמים נתקלתי שם בהוזלה
מה אני מפספסת?
כעיקרון כן. אבל זה חופר אז אני בד"כ לא פותחתאת מנויה לעדכונים שלהם?
האמת שכבר המון זמן שלא קניתי, אבל כן היו כמה פעמים שקניתי במחירים ממש שווים.
אם לא תבדקי, איך תדעי?!כעיקרון כן. אבל זה חופר אז אני בד"כ לא פותחת
סייל זה בד"כ לא משהו חד פעמי לדקות ספורותאם לא תבדקי, איך תדעי?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים