כללי חנות בגדי גברים (חסידי)

• הוסף לסימניות
3 ואני חושב שהמסגרת מיותרת לחלוטין
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
2 משדר את זה, קליל ושומר על הרשמיות והיוקרה
הקוים שיש ב5 קצת חוסמים

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות

לי, דווקא נראה שהמסגרת מוסיפה משהו

(ותודה על ההערה לגבי הכתר)

קבצים מצורפים

• לוגו חדש 1.png
    KB 457.9 · צפיות: 28
  • לוגו חדש.png
    KB 704.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
3
בהצלוחע

• הוסף לסימניות
3 ו-5 זה הכיוון, אבל לדעתי זה עדיין לא ממש שם.
תשקיע עד קצת בגופן שיהיה בול ( אני מתכוון ל-RUBIN).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכיוון מקסים.
אך לטעמי בכלולם חוץ מ-4 זה נראה ״עיטור טיפוגרפי״ כלומר: עיטור שבמקרה גם משולבת בו מילה כחלק מהקישוטיות.
לוגו לעסק, צריך לתת משקל בפני עצמו לשם העסק!
לכן, אני דווקא מציעה ללכת על 4 או על 5 במשקל עבה יותר.

גם לטעמי המסגרת גורעת. (היא עוד יותר מחזקת את התחושה של ״עיטור טיפוגרפי״, לעומת התחושה הנכונה שצריכה להתקבל: לוגו מעוטר).

---
הרגל של ה- R בדוגמא 2 גרועה וגורעת, היא לא מכתבת עם השפה של כל הלוגו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה