עזרה חנות בנהריה או שלומי - לירקות ועופות למהדרין

• הוסף לסימניות
אני אשכנזי, כל אחיי ואחיותיי, גיסיי ודודיי אשכנזים, 80% ממכריי אשכנזים.
בודדים מהם, אפילו לא עשרה, אוכלים מחפוד.
אגב, לא תמיד זה מעודף ידע.... ראתי אשכנזים שאוכלים הכשרים מאוד מפוקפקים אבל מחפוד הס מלהזכיר

• הוסף לסימניות
אני אשכנזי, כל אחיי ואחיותיי, גיסיי ודודיי אשכנזים, 80% ממכריי אשכנזים.
בודדים מהם, אפילו לא עשרה, אוכלים מחפוד.
אם הייתם גרים כולכם בפריפריה זה היה אחרת.
על זה אמרו פה, יש אשכנזים בנהריה, אבל הם כן אוכלים מחפוד

• הוסף לסימניות
אגב, לא תמיד זה מעודף ידע.... ראתי אשכנזים שאוכלים הכשרים מאוד מפוקפקים אבל מחפוד הס מלהזכיר
אני מתחום הכשרות. דבר שהרב מחפוד שחט בעצמו הייתי אוכל ללא היסוס. את הכשרות שלו גם לא בדיעבד. וכן מורים גדולי פוסקי בני ברק האשכנזים.

• הוסף לסימניות
יש חנות מפעל של דאבח (אחת המשחטות הגדולות בארץ) בדיר אל אסד - זה מול כרמיאל
כל סוגי הבשרים בהכשר הרב מחפוד

העופות בהכשר רבנות - אברך מכרמיאל שהיה שם טען שרבנים ות"ח מהאזור קונים שם גם עופות אבל מכיון שאנחנו לא מכירים את הרבנים של כרמיאל לא סמכנו עליהם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה