מידע שימושי חנות חד פעמי במחירי רצפה

• הוסף לסימניות
לידיעת הציבור:
נפתחה בירושלים בגבעת שאול חנות חד פעמי בשם 'נוף פעמי', במחירים מוזלים מאד, בפער מהמצוי בשוק.
לדוגמא: קנינו שם שרוול כוסות ב-2 ש"ח, כוסות 'יהלום' ב-3 ש"ח וכו'
שווה לבדוק.
אין לי שום קשר לחנות הנ"ל כמובן:)

• הוסף לסימניות
יש גם מחסן גדול של חד"פ צמוד ליד תחנת רכבת קלה הדוידקה.
משמאל למקס סטוק, יורדים במדרגות.

• הוסף לסימניות
ר
לידיעת הציבור:
נפתחה בירושלים בגבעת שאול חנות חד פעמי בשם 'נוף פעמי', במחירים מוזלים מאד, בפער מהמצוי בשוק.
שווה לבדוק.
ראיתי היום פרסומת שלהם-באמת מחירי רצפה

• הוסף לסימניות
לידיעת הציבור:
שווה לבדוק.
את יכולה לצרף את הפרוספקט שלהם?

• הוסף לסימניות
אין לי דרך לסרוק, אני יכולה להגיד לך את התוכן שאני זוכרת:
מארז צלחות צבעוני גדול- 2 ש"ח
מפות ניילון 8 עבות- 4 ש"ח
זה הכיוון
לא ברור לי איך הם כאלו זולים

• הוסף לסימניות
אין לי דרך לסרוק, אני יכולה להגיד לך את התוכן שאני זוכרת:
מארז צלחות צבעוני גדול- 2 ש"ח
מפות ניילון 8 עבות- 4 ש"ח
זה הכיוון
לא ברור לי איך הם כאלו זולים
כנראה כי הם חדשים, ויעלו בהמשך
יש להם גם סכיני ויקטורינוקס - 3 ב50

• הוסף לסימניות
איזה סוג חדפ זה,
כמו שגעון של שולחן?
יש שם מבחר של חגיגיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה