דרוש מידע חנות לבגדי נשים במידות גדולות, מכירה??

• הוסף לסימניות
אני מחפשת חנות לבגדי נשים במידות גדולות בירושלים,
בעיקר ליומיום, בגדים בסטייל וברמה גבוהה, מרזים ומחמיאים.
איזה חנויות מומלצות?
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
חיותה בגאולה
פרסטיזה בגבעת שאול
גולברי בסנטר 1
עונות בתחנה מרכזית

• הוסף לסימניות
יש עוד חנות בסנטר 1 שכחתי את שמה ליד שאול תמרוקים
ויש גם את פנסי בגאולה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת חנות לבגדי נשים במידות גדולות בירושלים,
בעיקר ליומיום, בגדים בסטייל וברמה גבוהה, מרזים ומחמיאים.
איזה חנויות מומלצות?
תודה מראש!!
Blue/Meli by Fame בשמגר יש להם מידות מאד גדולות ובסטייל

• הוסף לסימניות
Blush
בסנטר 1
יש להם מכל דגם מהמידה הכי פיצית יש (32?) עד המידה הכי גדולה...(50 ו?)

• הוסף לסימניות
מי מכירה חנות למידות גדולות 52+ באזור מודיעין או בני ברק?
קו צעיר ועדכני, לא כבד.
הסחורה בחיותה י-ם שונה מהסחורה בב"ב?

• הוסף לסימניות
מי מכירה חנות למידות גדולות 52+ באזור מודיעין או בני ברק?
קו צעיר ועדכני, לא כבד.
הסחורה בחיותה י-ם שונה מהסחורה בב"ב?
למה שהסחורה תהיה שונה?

• הוסף לסימניות
הרשיתי לעצמי לקוות מתוך יאוש.
שווה לנסוע לי-ם? נראה שכתבו פה על עוד 2-3 חנויות חוץ מחיותה. מה אחוזי הסיכויים שלי למצוא שם במידה 54?
נראה שלשמנים אין זכות קיום בעולם הזה🙁

• הוסף לסימניות
סי
הרשיתי לעצמי לקוות מתוך יאוש.
שווה לנסוע לי-ם? נראה שכתבו פה על עוד 2-3 חנויות חוץ מחיותה. מה אחוזי הסיכויים שלי למצוא שם במידה 54?
נראה שלשמנים אין זכות קיום בעולם הזה🙁
סיכוי גדול שתמצאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה