חנות להתנסות במוצרי וואקום- יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה בארץ? מקום שאפשר לבוא . ולהתנסות במוצרים של וואקום?
כמו חנויות של אפל (לדוגמא) (נו..נו.. שא שא ..פוי..)
שאתה בא . בודק את המוצר . מתרשם . ו(אולי) קונה?

ובחו''ל- יש דבר כזה? בארה''ב למשל?

• הוסף לסימניות
יש באריג'נט - קומה עליונה, אפשרות להתנסות על סינטיק "27
(בטוחה בכמעט 100% שהוא היה של וואקום)

בכל אופן הייתי ממליצה לך לדבר איתם לפני (אני הייתי שם בחורף, בהנחה שהם לא מכרו אותו מתצוגה...)

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pencil;n4911133:
יש באריג'נט - קומה עליונה, אפשרות להתנסות על סינטיק "27
(בטוחה בכמעט 100% שהוא היה של וואקום)

בכל אופן הייתי ממליצה לך לדבר איתם לפני (אני הייתי שם בחורף, בהנחה שהם לא מכרו אותו מתצוגה...)

הצלחות!

גם אני התנסיתי שם, אני חושבת שיש להם שם 2-3 דגמים והם נותנים לנסות...

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות אבל רציתי להבהיר משהו-
אני לא מתכוונת להתנסות על מכשיר אחד וחצי. אלא, מקום שיש לו את כל המכשירים העדכניים של וואקום - גם גדולים. גם קטנים. עם/בלי מחשב וכ'ו
כך שאם אני (למשל) לא סגורה על איזה מהם לרכוש - יעזרו לי ויכוונו אותי למכשיר האולטימטיבי (תוך כדי התנסות בהם)
סוג של חנות הבית של וואקום (משאירה ליפית את התיאורים והסיפורים המצמררים (בררר....)על איך שהמקום נראה וכו' ;))

אני די מתארת לעצמי שאין מקום כזה בארץ :rolleyes:
השאלה- קיים בכלל מקום כזה ביקום ? או שזה בכלל מדע בדיוני....?

• הוסף לסימניות
טוב כשתמצאי את חנות החלומות הלזו....:)
שתפי אותנו...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
באריג'נט יש תצוגה? לא זכור לי.
אולי תצוגה דוממת, של הדגמים הפשוטים, כזו שאי אפשר 'לנסות' אותה אלא רק לראות. אל תתפסו אותי על מילה.
אני את שלי קניתי והחלטתי על גודל במקום--- לפי איך שהיה נראה לי על הקרטון :) (ההתלבטות הייתה בין ה22 ל27)
וקחו בחשבון שאין קשר בין הגודל של הקופסא למה שבפנים...

• הוסף לסימניות
יש באריג'נט אפשרות להתנסות במכשירים- לא בכולם אבל בדגמים הגדולים המומלצים! הם היבואן הרשמי... בכל אופן אני התנסיתי שם.
את יכולה גם לחפש סרטונים ביוטיוב על הדגמים שאת מתעניינת בהם.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה