דרוש מידע חנות נעלי ילדים בבית שמש

• הוסף לסימניות
איזה חנות נעלי ילדים מומלצת יש בבית שמש?

עדיף באזור רמה א' או ד'.

• הוסף לסימניות
בשדרה יש את לודמיר, אמינים עם מבחר של חברות טובות רגילות

• הוסף לסימניות
מיין שיך בד' כרמית בא'

• הוסף לסימניות
תלוי גם איזו חברה את מחפשת.
יש חנויות שהם סתם כל מיני נעליים מסין שלא שוות גרוש,
ויש את אלו שמביאים חברות מסודרות.

• הוסף לסימניות
תלוי גם איזו חברה את מחפשת.
יש חנויות שהם סתם כל מיני נעליים מסין שלא שוות גרוש,
ויש את אלו שמביאים חברות מסודרות.

חברות בסגנון פאפאיה / פסיפלורה,

אילו מהחנויות שציינו כאן מביאים סחורה שלהם ?

• הוסף לסימניות

אילו מהחנויות שציינו כאן מביאים סחורה שלהם ?
לא יודעת לענות לשאלתך,
רק רוצה לומר שנעלי פפאיה הכי משתלם לקנות בחנות של פפאיה עצמה, עם מועדון, יש הנחות משמעותיות וצבירת 10% לקניות הבאות.

• הוסף לסימניות
נראה לי שפפאיה מיתגו את עצמם היום כפונפנו
יש גם קידיגו שמביאים את החברות הללו, אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
פסיפלורה אני לא מכירה.
אבל פאפיה פתחו לפני החגים כמה חנויות בבית שמש עם נעליים שלהם ועם צבירה של 10% בכל קניה.
ברמה ד כתבו לך איפה יש, יש ברמה ב ביהודה הנשיא ויש גם בחציבה.
המינוס שלהם שהרבה מידות נגמרות כבר בתחילת עונה ואין חידוש מלאי.

אולי אחרים ידעו לומר לך אם בלודמיר בשדרה יש פאפיה - לפי מה שידוע לי הם פתחו חנויות יעודיות ולכן לא מביאים לעוד חנויות כמו מיין שיך את הסחורה שלהם.

• הוסף לסימניות
פסיפלורה אני לא מכירה.
אבל פאפיה פתחו לפני החגים כמה חנויות בבית שמש עם נעליים שלהם ועם צבירה של 10% בכל קניה.
ברמה ד כתבו לך איפה יש, יש ברמה ב ביהודה הנשיא ויש גם בחציבה.
המינוס שלהם שהרבה מידות נגמרות כבר בתחילת עונה ואין חידוש מלאי.

אולי אחרים ידעו לומר לך אם בלודמיר בשדרה יש פאפיה - לפי מה שידוע לי הם פתחו חנויות יעודיות ולכן לא מביאים לעוד חנויות כמו מיין שיך את הסחורה שלהם.
אני קניתי בלודמיר נעלי פפאיה העונה

• הוסף לסימניות
נכון בלודמיר יש את חברת פפאיה וגם בופי. וגם הנעליים שהם מייצרים שעולה משהו כמו 70 ש"ח. יש גם חברת אבסולוט קומפורט ועוד כמה בסגנון. בקיצור, החברות הטובות הרגילות, לא ספרדיות ולא פשוטות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה