דרוש מידע חנות רהיטים בבני ברק

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם יש חנות רהיטים בבני ברק שפתוחה לפחות עד 10 בלילה?
הכוונה לחנות שאפשר להתרשם התצוגה ולא רק קטלוגים
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
וכן
אשמח לקבל המלצות על רהיטי נעורים

• הוסף לסימניות
אם תרצו מידע על חנות מסויימת שכדאי לדלג עליה-
תכתבו פה מייל וכד', ואשלח לכם.

• הוסף לסימניות
תודה
אבל מעדיפה כרגע לא לכתוב מייל פומבי
אשמח להכוונה לחנות מומלצת מבחינת שירות איכות ומחיר
תודה רבה על הכוונה הטובה!

• הוסף לסימניות
רהיטי ברגיג בקריית הרצוג
כל מי ששלחתי אליה, לא מפסיק להודות לי.
הכרתי אותה כשזכיתי בהגרלה סינית של זכינו, והיא התקשרה אלי להזמין אותי באופן אישי לבחור שולחן כתיבה... וזה המשיך ביחס מושלם, שרות מושלם, ומחירים מושלמים (כשעברתי לקנות אצלה בלי הגרלות)
מתאמים איתה מראש, מקבלים פגישה אישית (באים עם מידות החדר)
היא לא מנסה לדחוף מוצרים, היא לא מנסה לטייח חסרונות.
יש לה תצוגה (לא ענקית)
אבל בהחלט שווה לבוא ולקנות.

עד שהיא תקבל אותי בתור סוכנת שלה על אחוזים, אני ממליצה עליה מכל הלב בחינם (מלעיל) :p

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
רהיטי ברגיג בקריית הרצוג
כל מי ששלחתי אליה, לא מפסיק להודות לי.
הכרתי אותה כשזכיתי בהגרלה סינית של זכינו, והיא התקשרה אלי להזמין אותי באופן אישי לבחור שולחן כתיבה... וזה המשיך ביחס מושלם, שרות מושלם, ומחירים מושלמים (כשעברתי לקנות אצלה בלי הגרלות)
מתאמים איתה מראש, מקבלים פגישה אישית (באים עם מידות החדר)
היא לא מנסה לדחוף מוצרים, היא לא מנסה לטייח חסרונות.
יש לה תצוגה (לא ענקית)
אבל בהחלט שווה לבוא ולקנות.

עד שהיא תקבל אותי בתור סוכנת שלה על אחוזים, אני ממליצה עליה מכל הלב בחינם (מלעיל) :p

יש לה תצוגה של חדרי שינה?
ילדים?

• הוסף לסימניות
ש לה תצוגה של חדרי שינה?
ילדים?

נראה לי שכן, לא המון .
קחי בחשבון שכשאת משלמת על חנות עם המון תצוגה, המחיר שאת משלמת כולל גם השתתפות בשכירות שהם משלמים על כל המטרים של התצוגה

ותכלס בסופו של דבר נראה לי שרובם בוחרים מהקטלוג...

• הוסף לסימניות
נכון
אבל אני רוצה להתרשם
להבין מה אני רואה בקטלוג...
מספר שלה יש לך?

• הוסף לסימניות
רהיטי שוהם ברח' יבנה (פניה מבן זכאי)
פתוחים כל ערב בין 9 ל-11

• הוסף לסימניות
תודה
אבל מעדיפה כרגע לא לכתוב מייל פומבי
אשמח להכוונה לחנות מומלצת מבחינת שירות איכות ומחיר
תודה רבה על הכוונה הטובה!

צודקים.
אז רק אכתוב רמז-
זו חנות מאוד מאוד זולה, וגם מפרסמת מדי שבוע.

• הוסף לסימניות
לפני 5 וחצי שנים התחתנו עשינו עסקת חתנים משודרגת ברהיטי נעורים אך ממש התאכזבנו לא היינו יכולים לנקות את הריהוט הצבע היה יורד עם כל מטלית יבשה שעברה עליו שלא לדבר עם מטלית עם חומר
וסחטו אותנו טוטלית עד שכאילו טיפלו
אחרי 4 שנים ו3 מעברי דירה הריהוט היה ממש מקוסח ונאלצנו להעיף אותו לא יודעת לומר לך יש כאלה שממש מרוצים אנחנו נפלנו בפח
קנינו ריהוט חדש בנגרית סיני אנחנו ממש מרוצים עברנו דירה הריהוט נשאר חזק כמו פלדה אני אוהבת להסתכל עליו ממש מרוצה מרגישה שיש לריהוט אבא טוב החנות זוכרת אותנו יש להם שרות מדהים הגיעו לקרתנו ממש במחיר
מחיר ממש עממי למרות למדובר בעבודת נגר המחיר מקביל למוצרי חנות והריהוט שווה כל שקל
ממליצהבחום פתוחים עד 10:00/10:30
שווה להכנס לשם יש להם תצוגה ענקית ותמיד אפשר לשנות כי הם מיצרים את הריהוט זה לא חברה מספקת

• הוסף לסימניות
אני ממליצה גם כן על רהיטי ברגיג. שרות מכל הלב,
קניתי חדר שינה מווושלם, וחדר ילדים.

• הוסף לסימניות
ברחוב קאליש מאחורי בית הכנסת הגדול
0527123782

• הוסף לסימניות
לפני 5 וחצי שנים התחתנו עשינו עסקת חתנים משודרגת ברהיטי נעורים אך ממש התאכזבנו לא היינו יכולים לנקות את הריהוט הצבע היה יורד עם כל מטלית יבשה שעברה עליו שלא לדבר עם מטלית עם חומר
וסחטו אותנו טוטלית עד שכאילו טיפלו
אחרי 4 שנים ו3 מעברי דירה הריהוט היה ממש מקוסח ונאלצנו להעיף אותו לא יודעת לומר לך יש כאלה שממש מרוצים אנחנו נפלנו בפח
קנינו ריהוט חדש בנגרית סיני אנחנו ממש מרוצים עברנו דירה הריהוט נשאר חזק כמו פלדה אני אוהבת להסתכל עליו ממש מרוצה מרגישה שיש לריהוט אבא טוב החנות זוכרת אותנו יש להם שרות מדהים הגיעו לקרתנו ממש במחיר
מחיר ממש עממי למרות למדובר בעבודת נגר המחיר מקביל למוצרי חנות והריהוט שווה כל שקל
ממליצהבחום פתוחים עד 10:00/10:30
שווה להכנס לשם יש להם תצוגה ענקית ותמיד אפשר לשנות כי הם מיצרים את הריהוט זה לא חברה מספקת
מסכימים עם כל מילה!!!!!!
קנינו אצלם חדר שינה, המתקין עשה לנו חורים סתם בלי קשר למדפים, בנוסף לא קיבלנו בדיוק את מה שהזמנו...
ולא קיבלנו אפי' יחס של התנצלות.... ואגב שמעתי גם מעוד אחד שסיפר שאין להם שירות לקוחות!!!!

• הוסף לסימניות
קנינו ברהיטי נעורים שולחן וכסאות הכסאות הגיעו עם רגלים שבורות עד היום לא טופל לא להתקרב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....