דרוש מידע חניה באפור בבני ברק

• פותח הנושא r.c
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נווו, אז אין איפה? לא נותנת אימון בבן פתחיה,
זה בכלל נראה רחוב של חניות נכים בלבד..

בניברקים, איך אתם חיים?
אצלי למשל, כל הרחוב הוא חנייה פרטית שלי..
לכן אני נטולת נסיון
אני גר באזור אנסה לעזור, (אפילו שאני לא ממש בקי ברחובות)
דבר ראשון תושב ב"ב לא קונה אוטו לפני שהוא 'מקמבן' תו נכה.
דבר שני תתקדמי קצת לכיוון הרב קוק ויש לך פניה ימינה עם מספר רחובות שקטים ומצוי שיש שם חניות,
אופציה ב' היא לעלות לרחוב הראשונים (אחרי בן פתחיה לכיוון ז'בוטינסקי) שם יש הסתעפות של עוד 2 -3 רחובות שמצוי חניה,
והכי חשוב תמיד תזכרי שב"ב במיוחד באזור הזה מתפנה חניה ממוצע כל 10 דקות אז להקדים קצת ולחכות יפה ברחוב מלא חניות עד שמישהו יסיים את הסידורים שלו ויפנה עבורך..

• הוסף לסימניות
תשא
נווו, אז אין איפה? לא נותנת אימון בבן פתחיה,
זה בכלל נראה רחוב של חניות נכים בלבד..

בניברקים, איך אתם חיים?
אצלי למשל, כל הרחוב הוא חנייה פרטית שלי..
לכן אני נטולת נסיון
תשאלי את כל התל אביבים ואת רוב הירושלמים לפחות מי שגר באזורים היותר יקרים בעיר
חלק מהחיסרון לגור באזור מבוקש

לעניניינו, יש לך רחוב אליעזר (פנייה מהרב קוק) כולו כחול לבן רוב היום אפשר למצוא שם חנייה אחת לפחות (כי לכל הבניינים שם ברחוב במקרה יש חניוני ענק) ובסוף גם יש חניות בניצב שיהיה לך יותר קל

• הוסף לסימניות
תשא

תשאלי את כל התל אביבים ואת רוב הירושלמים לפחות מי שגר באזורים היותר יקרים בעיר
חלק מהחיסרון לגור באזור מבוקש

לעניניינו, יש לך רחוב אליעזר (פנייה מהרב קוק) כולו כחול לבן רוב היום אפשר למצוא שם חנייה אחת לפחות (כי לכל הבניינים שם ברחוב במקרה יש חניוני ענק) ובסוף גם יש חניות בניצב שיהיה לך יותר קל
צר לאכזב...
הרחוב עמוס בכל שעות וימות השבוע שהחנויות הרב קוק ור' עקיבא פתוחות (יש שביל צר אליהם תוך שניה, קלטו את זה באיזשהו שלב)

• הוסף לסימניות
צר לאכזב...
הרחוב עמוס בכל שעות וימות השבוע שהחנויות הרב קוק ור' עקיבא פתוחות (יש שביל צר אליהם תוך שניה, קלטו את זה באיזשהו שלב)
נכון שעמוס לכן כתבתי חנייה אחת כי בדרך כלל שאני באזור אני עושה שם שם סיבוב עם האוטו ותמיד יש איזו פיסת כביש לקראת הסוף לשים עליה את האוטו (בצורה חוקית כמובן)או בדיוק מישהו שיוצא
אולי זה המזל אבל עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים

מה שבטוח זה מכל הרחובות באזור זה עם היותר סיכויים למצוא בגלל הסיבה שכתבתי כנראה

אגב, אפור,אין בכללל באזור הכי קרוב שיש זה פנייה מרחוב חברון בסוף הרב קוק זה באמת לא הגיוני בעליל

• הוסף לסימניות
נכון שעמוס לכן כתבתי חנייה אחת כי בדרך כלל שאני באזור אני עושה שם שם סיבוב עם האוטו ותמיד יש איזו פיסת כביש לקראת הסוף לשים עליה את האוטו (בצורה חוקית כמובן)או בדיוק מישהו שיוצא
אולי זה המזל אבל עשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים

מה שבטוח זה מכל הרחובות באזור זה עם היותר סיכויים למצוא בגלל הסיבה שכתבתי כנראה

אגב, אפור,אין בכללל באזור הכי קרוב שיש זה פנייה מרחוב חברון בסוף הרב קוק זה באמת לא הגיוני בעליל

אבל אם כבר הכיוון הזה אז במקום לפנות שמאלה לאליעזר קחי ימינה לטבריה ושוב ימינה להרצוג הרבה יותר נוח שם עם שטח באמת גדול של חניות ורחובות שאת מציצה עליהם מלמטה ורואה אם שווה להיכנס בכלל.. ומתקרבת שוב לאזור שאת צריכה, הכי חשוב זה לזהות מתי הימינה האחרון שלך בהרצוג לפני שאת נכנסת לשטח שמורכב לחזור משם לאיפה שאת צריכה.
לענ"ד בד"כ בשעות 7 - 12 זה מקסימום סיבוב אחד כזה, ובין 1 ל 5 מקסימום 3 סיבובים משהו כזה..
היתרון של הסיבוב הזה לעומת אליעזר זה שהם רחובות שקטים שתוכלי לעצור/להסתבך בחניה/ ולא לחזור בכמעט רוורס רחוב שלם או משאיות שפורקות סחורה ותוקעות אותך (מצוי מאוד באליעזר) אה והם יותר קרובים..

• הוסף לסימניות
רק בלי רוורסים!
איפה בעצם חייב רוורס במידה ואין חניה?

בכלל, רחוב טבריה מרגיש לי רחוק
כמעט עד טבריה, לא?
(היעד שלי ר"ע 37-סמוך לבן פתחיה.)

• הוסף לסימניות
איפה בעצם חייב רוורס במידה ואין חניה?
ברחוב אליעזר הוא ללא מוצא, תמיד חייבים לחזור שם..
בכלל, רחוב טבריה מרגיש לי רחוק
פתחי גוגל מפות. את עוקפת את היעד וממשיכה ישר ואז בהרב קוק ימינה אחרי דקה וחצי בערך עוד ימינה (פנייה ראשונה) ומיד שוב ימינה ואז את ברחוב המקביל לר' עקיבא כמה שיותר תתקדמי שם תתקרבי יותר ליעד שלך (מעין סיבוב) ויש איזה 2 אופציות יציאה בצד ימין לר' עקיבא (אזור בן פתחיה) או שמאלה למציאת שטח חניה פנוי יותר.

• הוסף לסימניות
תכל'ס
מה אני אומרת לוויז,
טבריה?

• הוסף לסימניות
או שאת אומרת טבריה בני ברק או את היעד שלך ומתחילה לחפש משם תוך כדי שינון בלתי פוסק "ברמזור ימינה שוב פניה ראשונה ימינה ושוב עוד פניה ראשונה ימינה"

• הוסף לסימניות
חששתי להסתבך בעיר הסבוכה הזו..
לכן אוהבת לרשום מראש.

תודה בכלופן

• הוסף לסימניות
לא מבין מה רע ברחוב הרב שר, סמוך לסלבודקא, רחוב שלם שכולו אפור, שמלא בעיקר בשעות של הסדרים שבהם האברכים מחנים שם את הרכבים, בשעה 2 ודאי שיהיו כמה חניות ריקות, רק שצריך לקחת בחשבון שזה חתיכת עליה לעלות אחרי זה

• הוסף לסימניות
זה סמוך ליעד שציינתי?
ב17:00 פנוי שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה