- הוסף לסימניות
בהחלט יש. רק שזה צריך להיות חשוב למישהו בעיריה, כבר יצא לי לשמוע בועדות תכנון שונות התיחסויות מזלזלות לנושא, אם הם רוצים לחיות כך שיסתדרו, זה לא מספיק חשוב לרשויות לטפל בזה (אלא במקרה של הלשנה)האם יש אפשרות לפיקוח..שחניה תישאר חניה ולא יחידה/ חנות/ משרד..
הנציגות החרדית בטח לא תרצה לטפל בזה, אף אחד לא אוהב להיות האיש הרע, ומרבית האנשים מעדיפים "שיתנו להם לחיות" ולעשות מה שהם רוצים.. ואם זה מה שעושה אותם מרוצים, הנציגים ממשיכים לתת להם את זה.
באם תקום דרישה ציבורית, ונניח שהציבור יחפש את האיש הטוב שיגאל אותם מזה הנציגות החרדית תוכל לפעול להסדרת הענין.
אני גרה בישוב קטן. בפרויקט שאני גרה בו הרבה אנשים בנו בחניות, אבל יש חניות ברחובות מסביב והמועצה המקומית לא התערבה בענין (היא אפילו החלה לגבות ארנונה על יחידות שנבנו במחסנים וחניות)
לעומת זאת פרויקט חדש שנבנה בלב שכונה צפופה עם מצוקת חניות, עוד לפני שהגיעו התושבים הודיעו להם שכל חניה שתסגר, יוציאו צו הריסה. זה היה מאד חד משמעי ואכן בפרויקט ההוא לא נסגרו חניות.
זו צורת טיפול שלא יכולה לעבוד בעיר גדולה. אבל רק דוג' שכן, הרשויות לו רוצות יכולות לטפל בזה.
הנושאים החמים