דרוש מידע חנייה בגן סאקר

• הוסף לסימניות
מישהו היה שם לא מיזמן,
ויכול לומר איפה יש חניה
בלי חטיפת דוח?

• הוסף לסימניות
אבל במפת גוגל הוא מראה על חניון בחינם
אתם לא יודעים עלזה משהו?

• הוסף לסימניות
חניה בהם בלי דו"ח, עד עשרים שניות....
:sleep::sleep::sleep:
אני חושבת שבשעות הלילה החניה היא לכולם אבל אני לא בטוחה
חוץ מזה יש חניה יותר ליד הכנסת וכאלה שם אני חושבת שזה בחינם אבל מ-פ-ו-צ-ץ!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש חנייה בסינמה
בזמנו זה היה בחינם, נראה לי היום זה עולה משהו
תבדקו
בסינומה סיטי יש חניה שעתיים חינם למי שיש חשבונית קניה מהמקום
בפועל אף פעם לא ביקשו מאיתנו ככה שנראה לי שעתיים ראשונות חינם לכולם :)

וזה מרחק הליכה קצר יחסית :)

• הוסף לסימניות
תעלי צילום, נראה איפה זה.
חניון רוטשילד

צילום מסך 2022-12-26 122815.jpg

• הוסף לסימניות
אני צריכה חניה קרובה לקפה גן סיפור
הסינימה רחוק יחסית

• הוסף לסימניות
לא מוכר בכלל.
שימי לב שבתוך פרטי הצילום שהעלית כבר כתוב שזה עולה כסף ולפעמים זה סגור....
אני יודעת,
ורק בגלל שלא מצאתי שום מס טל לברור על שעות הפתיחה,
העלתי זאת כאן, שאולי מישהו מכם יוכל לעזור לי

• הוסף לסימניות
אוקיי, הבנתי

אז אולי אתם מכירים מקום נחמד לארוחת בוקר בירושלים
מקום שקט, לא סואן, עדיף עם נוף
והכי חשוב חנייה קרובה.

נ.ב
לא קניון רמות

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני חניתי לפני שנה בערך מעל גן סקר (מכיון הכניסה של הרכבים לכנסת) במדרכה אפורה ללא שלט של חניה בתשלום, וקיבלתי דו"ח חניה.
וכשהגשתי ערעור לעיריית ירושלים נאמר לי שבכל אופן צריך לשלם על החניה שם......
אין מקום באיזור גן סקאר ללא תשלום על החניה או תשלום על דו"ח חניה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה