דרוש מידע חניית נכה קרוב לכותל

• הוסף לסימניות
איפה יכול לחנות נכה הכי קרוב לכותל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מתכוין לצהריים הקרובים, בלי צורך בבקשה או אישור מיוחד. (אין משהו קרוב לשער האשפות?)

• הוסף לסימניות
יש אחרי התחנה של שער האשפות מלא חניות נכים השאלה אם יהיה אחד פנוי...

• הוסף לסימניות
אני מתכוין לצהריים הקרובים, בלי צורך בבקשה או אישור מיוחד. (אין משהו קרוב לשער האשפות?)
כשמגיעים מכיוון דרך מעלה השלום,
יש מפרץ שהפכו אותו לתחנת אוטבוסים, בדר"כ אפשר למצוא שם מקום,
לנכה מותר לחנות בכל אופן שלא חוסם את התנועה,
זה מה שאני עשיתי בחמישי האחרון,
לא לוקח אחריות,
אגב באם אתה מגיע עם נכה ניידות , לדעתי זה לא מאוד מסובך להתקשר ולבקש אישור לכניסה,

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על אנשים עם תו נכה שהגיעו והשומרים נתנו להם להיכנס בלי אישור מראש,
כדאי לתאם את האישור כי שער יפו סגור לתנועה בימי הרמאדן 24 שעות,
זה פחות כאב ראש מלחפש חנייה או 2 מטר פנויים בכזה מקום

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על אנשים עם תו נכה שהגיעו והשומרים נתנו להם להיכנס בלי אישור מראש,
כדאי לתאם את האישור כי שער יפו סגור לתנועה בימי הרמאדן 24 שעות,
זה פחות כאב ראש מלחפש חנייה או 2 מטר פנויים בכזה מקום
בהחלט, או לחילופין להידחף מאחורי אוטובוס....: ;)

• הוסף לסימניות
אני הגעתי לשם פעם עם 2 הסעות נכים- שהיו כמה נכים, ולא ידענו שיש נוהל שצריך לתאם מראש בכניסה לכותל,
השומר עשה לנו צרות צרורות!!
הוא לא הסכים אפילו שנוריד את הכסאות ליד הכניסה- ואז הרכב נוסע,
הוא איים עלינו בדו"ח אם לא נעוף מכאן הרגע (לדבריו...)
היינו 4 כסאות גלגלים, למרות כל תחנונינו שזה לוקח 5 דקות וכו' הוא לא הסכים.
היינו צריכות לרדת ליד התחנת אוטובוס ולסחוב 4 כסאות ברגל...
אח"כ הגיעה עוד הסעה של רכב נכים ואז הוא כבר הסכים, כנראה כבר לא היה נעים לו לסרב.
בחזור בדיוק היה החלפת משמרות והגיע שומר יותר אנושי והסכים שנעלה את הבנות קרוב ליציאה למרות שזה לא לפי הנוהל היבש.
אז זה תלוי במצב רוח של מי שעומד בכניסה.
כדאי מאד מאד לתאם מראש אם רוצים שיהיה אפשרות לחנות קרוב.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. נסענו דרך מעלה השלום, והיתה בדיוק חניה אחת פנויה. רק שהדרך משער שכם לקחה 40 דקות!!o_O בשל עלייה רצינית של ערבים למסגד אלאקצה, כנראה בגלל הרמאדן.

• הוסף לסימניות
יש לפני שער האשפות [מכיוון הכותל]
מפרץ חניה שמוניות חונות בו
האם הוא מותר גם לחניה של רכב עם תו נכה
מישהו יודע???

• הוסף לסימניות
נעשה קצת סדר....
הכניסה לעיר העתיקה מורשית לבעלי תו נכה בכל שעות היממה, והמחסום נפתח לפי מס' הרכב, אם כי תו משולש לא תמיד פותח, (לי יש תו גלגלים, אבל ראיתי כמה פעמים משולש שלא נפתח)
החניה ברחבה למעלה טעונה הזמנה לכתחי'' ואם לא הזמנת זה בפירוש תלוי בעומס ובמצב רוח של השומר,
וכמובן מותנה בנוכחות הנכה בתוך הרכב...
החניה במפרץ אוטובוסים אינה פוטרת מדו"ח חניה, אם כי השוטרים נוטים להקל אבל לפי החוק היבש החניה אסורה
בקיצור לנכה יש בעיה רצינית בחניה באזור הכותל
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה