חסד אמיתי

• פותח הנושא lizi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי זיכוי בסך 2500 ש"ח לתפירת/השכרת שמלת כלה ב"סטייל לכלה" בירושלים, בגלל שתפרתי שמלה ושברתי שידוך.
אם יש משהי שמכירה כלה שמחפשת סטודיו לשמלות כלה, אשמח אם תוכל לקשר אותי אליה.

תודה רבה ושנשמע בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
לא מכירה, אבל שבזכות החסד הזה ה' ישלח לך במהרה את שלך בשמחה ואהבה אמיתית.

• הוסף לסימניות
את מוכרת בסכום הזה או פחות ממנו?

יהי רצון שבקרוב מאד תזכי לבנות בניין עדי עד!

• הוסף לסימניות
יה"ר שתזכי לממש את הזיכוי בעצמך ובקרוב ממש, מתוך שמחה והקלה.
- את יכולה בכל מקרה לנסות בקופת העיר/ ועד הרבנים וכיוצ"ב קופות, שמתנקזים אליהן מקרים של הכנסת כלה.

• הוסף לסימניות
ליזי, אם את מוכנה לתרום או מבקשת סכום סמלי, אשמח אם תפני אלינו להשלם הבנין. אנחנו ארגון שעוזר לכלות נזקקות בירושלים והשנה פנו אלינו כל כך הרבה כלות שבקושי נשאר כבר מה לתת. פשוט היתה הצפה.

נשמח מאד מאד לכל תרומה מהסוג הזה.

תתקשרי לגיטל:
077-7871715

ובאמת שבזכות החסד הזה שאת עושה, הקב"ה ימלא חסרונך בכל.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה את הכסף- עומדים מחוץ לחנות או בתוכה מחפשים פרצוף נחמד ומבקשים שאם את מוצאת משהו אשמח אם תשתמשי בזיכוי שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nchmeya;557700:
אם את רוצה את הכסף- עומדים מחוץ לחנות או בתוכה מחפשים פרצוף נחמד ומבקשים שאם את מוצאת משהו אשמח אם תשתמשי בזיכוי שלי.

כן הבעיה שאני גרה בצפון...זה קצת מסובך...

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים , שווה לפרסם במקומון בירושלים?
אם כן,
-מה העלות של פרסום מודעה כזאת?
-באיזה מקומון הכי כדאי לפרסם?

• הוסף לסימניות
יש חוק היום שמחזירים כסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gilag1;557799:
יש חוק היום שמחזירים כסף

איזה חוק זה?? אני חושבת שזה רק אם מבטלים תוך יומיים...
מה לגבי פרסום במקומון, את חושבת שזה יועיל?

• הוסף לסימניות
אולי תכל'ס 026529265 יעיל? אולי תכתבי זיכוי של 2500 ב2200 או משהו כזה ויהיה סיכוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה