עיניים חסימה באחד מצינור הדמעות אצל תינוק שגורמת לנפיחות

• הוסף לסימניות
אין הרבה מה לדעת על העיסויים
את פשוט מעסה עם האצבע את קצה העין (הקרוב לאף) בתנועות סיבוביות בעדינות
כאילו מרוקנת את שק הדמעות.
תרגישי מיד שזה עוזר
עינים זה דבר יקר ורגיש
לטעמי, חובה לקבל הדרכה נכונה מאיש מקצוע

• הוסף לסימניות
הבן שלי גם נולד עם שק דמעות סתום, ניסינו הרבה עם עיסויים, לצערי לא הצליח, אגב, יש רופאי ילדים שלא מאמינים בעיסויים, וטוענים שזה אולי יעבור לבד, אצלנו העיסויים לא פתרו את הבעיה ובגיל שנה הוא עבר ניתוח קטן של פתיחת שק הדמעות, מאז ב"ה העין נראית טוב.
בתקופה שהשק עדיין סתום השתמשתי הרבה במגבוני עיניים של ד"ר פישר, פותרים את הבעיה האסטתית לקצת זמן.

• הוסף לסימניות
הבן שלי גם נולד עם שק דמעות סתום, ניסינו הרבה עם עיסויים, לצערי לא הצליח, אגב, יש רופאי ילדים שלא מאמינים בעיסויים, וטוענים שזה אולי יעבור לבד, אצלנו העיסויים לא פתרו את הבעיה ובגיל שנה הוא עבר ניתוח קטן של פתיחת שק הדמעות, מאז ב"ה העין נראית טוב.
בתקופה שהשק עדיין סתום השתמשתי הרבה במגבוני עיניים של ד"ר פישר, פותרים את הבעיה האסטתית לקצת זמן.
וודאי,יש מקרים שלא עוזר
אבל כדאי לנסות לפני ניתוח-אם לא מועיל לא מזיק...

• הוסף לסימניות
ממליצה לפנות ישר לרופא עיניים ילדים שיודע איך ללחוץ בצורה טובה.
יעיל יותר מעיסויים, ויכול למנוע ניתוח מיותר.

אם את באזור המרכז (וגם אם לא...) ממליצה על פרופ' שפירר הבן (אוריאל)

• הוסף לסימניות
ממליצה לפנות ישר לרופא עיניים ילדים שיודע איך ללחוץ בצורה טובה.
יעיל יותר מעיסויים, ויכול למנוע ניתוח מיותר.

אם את באזור המרכז (וגם אם לא...) ממליצה על פרופ' שפירר הבן (אוריאל)
אני גם הייתי אצל רופא עיניים והוא בעצמו עשה עיסוי אבל אמר שיכול לחזור ולכן יש צורך שגם האמא תדע...

• הוסף לסימניות
גם לבן שלי היה את זה
כל העיסויים לא עזרו
הרופאים אומרים לחכות עד גיל שנה, חיכינו ועשינו ניתוח
ניתוח ממש פשוט של כמה דקות אבל כן בהרדמה כללית
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לבן שלי היה חסימה של דק הדמעות מאז שנולד היה לו המון הפרשות בעין ואמרו לנו רופאים בקופת חולים לחכות שיעבור.. ולא עבר וזה היה טעות שלא הלכנו בגיל קטן יותר כי הסיכוי שיפתח ללא ניתוח גבוה יותר בגיל קטן יותר. ואז הלכנו בגיל כמעט שנה לרופא עיניים קראו לו דר' סטרולוביץ חיים שהומלץ לנו והוא ניסה כמה פעמים לפתוח יש לו שיטה מסוימת( לנסות לחסוך ניתוח) ולא הצליח .הוא מראש אמר לנו שהסיכוי נמוך כי הילד כבר גדול.. ועשינו ניתוח בסופו של דבר. תבדקו על הרופא הזה אם עדיין רלוונטי זה היה לפני כמה שנים. אנחנו בזמנו מאד הצטערנו שלא טיפלנו בגיל קטן יותר אם רק היו אומרים לנו...

• הוסף לסימניות
בטיפת חלב אמרו לי לא לשים אנטיביוטיקה רק ליום כי זה מזיק ונותן לחיידקים להתרגל לתרופה
יש למישהי ניסיון עם זה?
זה עצמו דבר נכון.
הייתי שמה ככה משחה אנטיביוטית ליום פה וליום שם לעיתים קרובות (בגלל סיבה אחרת) ובסוף הילד חטף אימפטיגו ולקח שני סבבי אנטיביוטיקה דרך הפה להתפטר מהחיידק.

• הוסף לסימניות
רק מעדכנת
עשיתי עיסויים כמה ימים ועכשיו אני שמה לב שכבר מלא זמן שלא ראיתי הפרשה או נפיחות בעין
אז תודה רבה לכל המייעצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה