- הוסף לסימניות
עינים זה דבר יקר ורגישאין הרבה מה לדעת על העיסויים
את פשוט מעסה עם האצבע את קצה העין (הקרוב לאף) בתנועות סיבוביות בעדינות
כאילו מרוקנת את שק הדמעות.
תרגישי מיד שזה עוזר
לטעמי, חובה לקבל הדרכה נכונה מאיש מקצוע
עינים זה דבר יקר ורגישאין הרבה מה לדעת על העיסויים
את פשוט מעסה עם האצבע את קצה העין (הקרוב לאף) בתנועות סיבוביות בעדינות
כאילו מרוקנת את שק הדמעות.
תרגישי מיד שזה עוזר
וודאי,יש מקרים שלא עוזרהבן שלי גם נולד עם שק דמעות סתום, ניסינו הרבה עם עיסויים, לצערי לא הצליח, אגב, יש רופאי ילדים שלא מאמינים בעיסויים, וטוענים שזה אולי יעבור לבד, אצלנו העיסויים לא פתרו את הבעיה ובגיל שנה הוא עבר ניתוח קטן של פתיחת שק הדמעות, מאז ב"ה העין נראית טוב.
בתקופה שהשק עדיין סתום השתמשתי הרבה במגבוני עיניים של ד"ר פישר, פותרים את הבעיה האסטתית לקצת זמן.
אני גם הייתי אצל רופא עיניים והוא בעצמו עשה עיסוי אבל אמר שיכול לחזור ולכן יש צורך שגם האמא תדע...ממליצה לפנות ישר לרופא עיניים ילדים שיודע איך ללחוץ בצורה טובה.
יעיל יותר מעיסויים, ויכול למנוע ניתוח מיותר.
אם את באזור המרכז (וגם אם לא...) ממליצה על פרופ' שפירר הבן (אוריאל)
זה עצמו דבר נכון.בטיפת חלב אמרו לי לא לשים אנטיביוטיקה רק ליום כי זה מזיק ונותן לחיידקים להתרגל לתרופה
יש למישהי ניסיון עם זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים