דרוש מידע חסימה למחשב

• הוסף לסימניות
אני מחפשת חסימה בסיסית למחשב,
מה אתם ממליצים?
אשמח לקבל גם פירוט על מה שאתם ממליצים
תודה רבה!
(לי יש נטפרי, אבל זה עבור משפחה מתחזקת לנסיון התחלתי..)

• הוסף לסימניות
זה מניסיון או סתם אמירה בעלמא?
פשוט, ניתן לשנות את רמת הסינון בלחיצת כפתור, וברמה הנמוכה יש אפשרות לצינורות מסויימים שמנטרלים את הסינון לגמרי

• הוסף לסימניות
ובידי המשתמש לבחור אם בשעה הקרובה הוא חרדי/חרדי לייט/ חילוני.
היא שאלה על חסימה בסיסית למחשב
וזה מה שאני ממליצה..

אגב, בדיוק לפני מספר ימים נכתב בגליון הפסקת קפה שהוא עלון דיגיטלי חרדי ושמור, שנט פרי סיננו להם את ה'יריד' הדיגיטלי שהכינו לכבוד חנוכה, בתירוץ מאוד דלוח ולא מובן, וכמובן גרם להם להפסדים מרובים.

זה נראה שלפעמים הסינון הוא פולטי ככה..

• הוסף לסימניות
מחילה.
רק שתבינו אם זה חסימה.
כמו שכתבו קודם אפשר בלחיצת מקש לעבור רמת הגנה.

מהו ההבדל בין רמות ההגנה השונות?
רמת ההגנה הבסיסית מאפשרת גלישה לכל מרחבי האינטרנט, למעט פורנוגרפיה ואלימות קשה. ברמת הגנה זו תתאפשר גלישה לאתרים עם תכנים כגון בגדי ים והלבשה תחתונה.

רמת ההגנה הבינונית תחסום גם גישה לתכנים חושפניים המכילים בגדי ים והלבשה תחתונה, אך תאפשר צפייה במגוון רחב מאד של תכנים מעולם התרבות והפנאי.

רמת ההגנה הגבוהה תאפשר לכם צפייה רק בתכנים צנועים. ברמה זו ייחסמו רוב תכניות הטלוויזיה ואתרי הבידור והפנאי. רמה זו מיועדת למשפחות המעוניינות בגלישה שמרנית ביותר.

ברמת ההגנה ההרמטית תתאפשר גישה רק לתכנים תורניים או שימושיים בלבד, ללא חשיפה לתכנים לא צנועים. רמה זו מיועדת למי שמעוניין לגלוש באינטרנט לצרכי עבודה ולימודים בלבד, תוך זהירות רבה.

• הוסף לסימניות
פשוט, ניתן לשנות את רמת הסינון בלחיצת כפתור, וברמה הנמוכה יש אפשרות לצינורות מסויימים שמנטרלים את הסינון לגמרי

מבלי להיכנס לגוף הויכוח
חשוב לדעת שניתן להגדיר בשירות הלקוחות קו אדום תחתון - רמת סינון שמתחתיה לא ניתן לרדת
ניתן להגדיר לצורך העניין שהקו האדום התחתון הוא רמה גבוהה ובכך לסגור את הסיפור.

ולכל מי שיקפוץ שאם אפשר לבטל בשיחה עם נציג מה עשינו, אז צר לי לחשוף בפניכם שגם את נטפרי אפשר לבטל בשיחת טלפון אחת ותוך 4 דקות לקבל ספק לא מסונן

• הוסף לסימניות
ולכל מי שיקפוץ שאם אפשר לבטל בשיחה עם נציג מה עשינו, אז צר לי לחשוף בפניכם שגם את נטפרי אפשר לבטל בשיחת טלפון אחת ותוך 4 דקות לקבל ספק לא מסונן
מי שמתקין את תוכנת החסימה של נטפרי במחשב (WiFree) לא יכול להתחבר לרשת אחרת לפני שיגש לטכנאי מומחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה