התייעצות חסימת אינטרנט - "נתיב"

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שמבין בחסימות?
מישו יודע להגיד לי איך בדיוק חסימה של נתיב עובדת? איך פועלת?
זה ממש דחוף לי.

תודה.

• הוסף לסימניות
למה אתם רוצים לדעת?

• הוסף לסימניות
תבקשי נטפרי
יותר פשוט להתקין
יותר מקצועי
יותר מומלץ מכל בחינה

• הוסף לסימניות
נטפרי מאוד מומלץ אבל בד"כ מקומות עבודה יסכימו יותר בקלות נתיב
כיון שהוא אינו יושב על הספק.

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב על המחשב של העבודה
אמנם הייתי שמחה אם הייתה לי אפשרות לנטפרי (הסינון בנטפרי בכל זאת יותר ברמה)
אבל במסגרת המגבלות שיש לי - מרוצה מנתיב מאוד

מדובר בסינון על המחשב עצמו, (אמנם תופס CPU אבל בד"כ לא יותר מאחוזים בודדים)
זה אומר שהחברה לא צריכה להתקין שום דבר על הרשת
ואני יכולה לגלוש מכל רשת פרוצה ועדיין תמיד תהיה לי חסימה - כי החסימה היא ברמת המחשב עצמו
מבחינת האתרים שצריך - לא נתקלתי במשהו שתקע אותי כי היה חסום (עובדת בתכנות)
למעשה מדובר בתכנה שרצה על המחשב כמו כל פרוסס
בעיות אבטחה - לא אמור להיות, אני עובדת בחברה גדולה והם בדקו את זה והסכימו בלי בעיה

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב על המחשב של העבודה
אמנם הייתי שמחה אם הייתה לי אפשרות לנטפרי (הסינון בנטפרי בכל זאת יותר ברמה)
אבל במסגרת המגבלות שיש לי - מרוצה מנתיב מאוד

מדובר בסינון על המחשב עצמו, (אמנם תופס CPU אבל בד"כ לא יותר מאחוזים בודדים)
זה אומר שהחברה לא צריכה להתקין שום דבר על הרשת
ואני יכולה לגלוש מכל רשת פרוצה ועדיין תמיד תהיה לי חסימה - כי החסימה היא ברמת המחשב עצמו
מבחינת האתרים שצריך - לא נתקלתי במשהו שתקע אותי כי היה חסום (עובדת בתכנות)
למעשה מדובר בתכנה שרצה על המחשב כמו כל פרוסס
בעיות אבטחה - לא אמור להיות, אני עובדת בחברה גדולה והם בדקו את זה והסכימו בלי בעיה
איך אפשר לדבר איתך?
אפשר מייל או משהו?

ממש יעזור לי.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה