חסימת אפשרות העתקה מדיסק

• הוסף לסימניות
איך אפשר לצרוב סרט בדיסק באופן שלא תהיה אפשרות להעתיק את הסרט למחשב (הכוונה לחסימה בסיסית מאוד לא נגד האקרים וכדו')?

• הוסף לסימניות
נוסבוים
ברח' הרב שך בבני ברק
שכפול מהיר וזול
03-6192246

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brosef;1638599:
איך אפשר לצרוב סרט בדיסק באופן שלא תהיה אפשרות להעתיק את הסרט למחשב (הכוונה לחסימה בסיסית מאוד לא נגד האקרים וכדו')?

אני לא מכיר אפשרות כזאת
(במידה ותמצא תוכל לעשות מזה הרבה כסף:))

• הוסף לסימניות
אם זה DVD ובמספר עותקים פנה באישי
אפשרי בהחלט!

• הוסף לסימניות
הביאו לי דיסק כזה היום (רק לאחר מעשה נודע לי שזה היה בהגנה שלהם) ולקח לי 10 דקות לשכפל אותו .
יותר נכון , לעשות ממנו דיסק רגיל בלי הגנה. (אם משהוא לא אמין - אשלח לו סרטון )
אני לא רוצה לפגוע לאף אחד בפרנסה ,אבל מאידך יש אנשים שהשקיעו בסרטים מאות אלפים או מליונים , אז אל תבנו על זה בעיניים עצמות .
זה הגנה לא רעה באמת אבל לא לא מתקרבת להרמטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2082658:
הביאו לי דיסק כזה היום (רק לאחר מעשה נודע לי שזה היה בהגנה שלהם) ולקח לי 10 דקות לשכפל אותו .
יותר נכון , לעשות ממנו דיסק רגיל בלי הגנה. (אם משהוא לא אמין - אשלח לו סרטון )
אני לא רוצה לפגוע לאף אחד בפרנסה ,אבל מאידך יש אנשים שהשקיעו בסרטים מאות אלפים או מליונים , אז אל תבנו על זה בעיניים עצמות .
זה הגנה לא רעה באמת אבל לא הרמטית.

על איזה הגנה אתה מדבר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה