דרוש מידע חסימת מערכת מולטימדיה באוטו

• הוסף לסימניות
קנינו רכב חדש שמותקנת עליו מערכת מולטימדיה ..
המערכת לא מסוננת ויש בה בערך הכל ברקע שמתחברים לאינטרנט.
אני מעוניינת לחסום אותה שיהיה לי רק וויז שם ואולי פנגו
מישהו מכיר מישהו שיכול לעזור בזה?

• הוסף לסימניות
יש בזה סים -פשוט תשימי סים כשר שהוא רק וויז

• הוסף לסימניות
אאוטנט
לייעוץ, כי לביצוע צריך לבדוק קודם מקצועיות

• הוסף לסימניות
קנינו רכב חדש שמותקנת עליו מערכת מולטימדיה ..
המערכת לא מסוננת ויש בה בערך הכל ברקע שמתחברים לאינטרנט.
אני מעוניינת לחסום אותה שיהיה לי רק וויז שם ואולי פנגו
מישהו מכיר מישהו שיכול לעזור בזה?
אאוטנט, בעלות חד''פ ₪50
0722-613-613

מקור

• הוסף לסימניות
תתעניין אצל טכנאי מחשבים באזור שלך, מן הסתם להרבה יש אופציה לשים לך תוכנות טובות אחרות (אם כי אני לא יודע אם טובה כמו אאוטנט שהושקע בה כסף ומאמצים רבים)

• הוסף לסימניות
תתעניין אצל טכנאי מחשבים באזור שלך, מן הסתם להרבה יש אופציה לשים לך תוכנות טובות אחרות (אם כי אני לא יודע אם טובה כמו אאוטנט שהושקע בה כסף ומאמצים רבים)
שווה לנסוע להתקין בבני ברק? או באיזור המרכז?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה