עזרה חסימת "נתיב" במקום העבודה - אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
התבקשתי לפרסם ע"י חברה...

שלום !
אני עובדת במשרד רו"ח עם עוד שתי עובדות חרדיות ובמחשבים של שלשתנו יש חסימה של נתיב ודווקא של נתיב וזאת כיון שזו חסימה שניתן להתקין דווקא על המחשב ולא על השרת.
התוכנות במשרד רו"ח לא עובדות ללא שרת ורשת ולכן זה חיוני שלא תהיה תוכנת חסימה על השרת
בחדשים האחרונים יש פה האטה בפעילות האינטרנט בכלל והמיילים של המשרד בפרט וכן השרת עושה בעיות.
איש המחשבים שמעניק שירות למשרדנו (ושלא מת על דתיים והתנגד להתקנת חסימה) טוען שהנתיב מאט את פעילות השרת והתוכנות והמיילים וזאת למרות שהסבר הסברתי היטב שזה לא יושב על השרת והבוס שלי נוטה להאמין לו...
למישהו יש דרך "מדעית" וחד משמעית לעזור לי להוכיח את זה?

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה המייל של הועדה לביצור חומות הדת. בטוח שיהיה להם פתרון.

• הוסף לסימניות

שלום !
אני עובדת במשרד רו"ח עם עוד שתי עובדות חרדיות ובמחשבים של שלשתנו יש חסימה של נתיב ודווקא של נתיב וזאת כיון שזו חסימה שניתן להתקין דווקא על המחשב ולא על השרת.
התוכנות במשרד רו"ח לא עובדות ללא שרת ורשת ולכן זה חיוני שלא תהיה תוכנת חסימה על השרת
בחדשים האחרונים יש פה האטה בפעילות האינטרנט בכלל והמיילים של המשרד בפרט וכן השרת עושה בעיות.
איש המחשבים שמעניק שירות למשרדנו (ושלא מת על דתיים והתנגד להתקנת חסימה) טוען שהנתיב מאט את פעילות השרת והתוכנות והמיילים וזאת למרות שהסבר הסברתי היטב שזה לא יושב על השרת והבוס שלי נוטה להאמין לו...
לידיעתך מבירור עמוק שערכתי
פילטר על המחשב מאט את המחשב מאד מאד
אנינעובדת במוסד חרדי ומאז שהתקינו לנו פילטר על המחשב פעילות המחשב איטית מאד
ואין לנו חסימה על השרת!!

• הוסף לסימניות

שלום !
אם תרשמי לי באישי מאיפה את יתכן ואוכל לעזור -
גם לי יש נתיב והבוסים הקודמים והעכשוים שלי ממליצים לחבריהם לאפשר את זה.
אולי יש האטה מינורית, לא בדקתי.
ככלל ההתנהלות תקינה והשירות יעיל.

• הוסף לסימניות
ההאטה קיימת גם במחשבים הלא מסוננים?,
אם התשובה היא "כן" המסקנא ברורה, וכן להיפך

• הוסף לסימניות
נתיב בהחלט מאט את קצב פעילות המחשב, כך אצלי עכ"פ

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב וקצב פעילות המחשב סביר בהחלט
בכל אופן למחשבים הלא חסומים אין שום השפעה מהחסימה על מהירות המחשב המעסיקים חרדים לגמרי - אולי לזה זה קשור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה