דרוש מידע חסכון לכל ילד

• פותח הנושא T5
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בקופות של ילדיי במיטב דש היתרה עומדת על 1937 שח
לא יודעת לראות רווחים וכו' (זה מה שאני רואה באתר)

• הוסף לסימניות
בקופות של ילדיי במיטב דש היתרה עומדת על 1937 שח
לא יודעת לראות רווחים וכו' (זה מה שאני רואה באתר)

וכתוב גם שה100 שח של החודש האחרון לא כלול ביתרה
אז זה יוצא 2037 שח

• הוסף לסימניות
מה קורה עם ההפקדה הרטרואקטיבית?ֿ
קיבלנו רק 250 ש״ח מתוך 750 ש״ח...

• הוסף לסימניות
כמה נקודות שלא ברורים לי
ילד שנולד במהלך השנה האחרונה לאיפה הכסף מופקד? לאיפה שאחים שלו ואם כך אפשר להיות רגועים ? או שביטו"ל מחליט מעצמו וצריך להודיע להם לאיפה רוצים שזה יכנס?
כשעוברים מקופה לקופה הכסף שהיה מופקד עובר אוטומטי לקופה השניה? או שזה נשאר בקופה הראשונה ?

• הוסף לסימניות
לשאלתך הראשונה. עד כמה שידוע לי כשנולד ילד חייבים לעדכן את הביטוח הלאומי שרוצים להעביר את כספי החסכון למסלול הלכה, ולא מספיק שכבר ביקשתם זאת בילדים הקודמים. אם לא הודעת עד חצי שנה [כך נדמה לי, אבל אני לא סגור על זה], הם בוחרים מה שהם רוצים ואתה מסתכן באיסורי ריבית וכו'.

• הוסף לסימניות
כמה נקודות שלא ברורים לי
ילד שנולד במהלך השנה האחרונה לאיפה הכסף מופקד? לאיפה שאחים שלו ואם כך אפשר להיות רגועים ? או שביטו"ל מחליט מעצמו וצריך להודיע להם לאיפה רוצים שזה יכנס?
ביטוח לאומי שולח מכתב אוטומטי לאיפה רוצים להכניס את הכסף לנו נולד לפני כחודשיים וכבר לפני כמה שבועות הגיע המכתב.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
יש מישהו שניסה כמה מסלולים ויכול לראות אצל מי היתרה הכי גבוהה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה