- הוסף לסימניות
אבל בשביל זה אני חייבת להכנס לחשבון שלי שהוא נחסםכפי שכתבו לא לעשות קניה ראשונה בסכום גבוה מידי וכן לא לבצע את הקניה הראשונה מתוך מחשב המשמש לגלישה ציבורית (אני חושד שאז הם מסמנים את הIP כחשוד)
קישור לשיחה טלפונית איתם
אבל בשביל זה אני חייבת להכנס לחשבון שלי שהוא נחסםכפי שכתבו לא לעשות קניה ראשונה בסכום גבוה מידי וכן לא לבצע את הקניה הראשונה מתוך מחשב המשמש לגלישה ציבורית (אני חושד שאז הם מסמנים את הIP כחשוד)
קישור לשיחה טלפונית איתם
הזמנתי מאמזון בריטניה אז שיניתי את הסיומת לco.uk וקבלתי תגובה שהכתובת אינה פעילה מה עוד אני יכולה לעשות?שלחי להם מייל לכתובת
cs-reply @ amazon .com
(למחוק רווחים)
חשוב! לשלוח מהמייל שנרשמת איתו לאתר.
בהצלחה!
קידומת חיוג לחו"ל (012/017/013/019) + 1-206-577-1364איך אבל אני יוצרת איתם קשר טלפוני
זה לבריטניה?קידומת חיוג לחו"ל (012/017/013/019) + 1-206-577-1364
תבדקי קודם שיש לך חבילה לחיוג
הזמנת מאמזון ארה"ב או אמזון אחר?זה לבריטניה?
הזמנת מאמזון ארה"ב או אמזון אחר?
הקידומת של המספר הזה- זה של קנדה וארה"ב
זה המספר של אמזון בריטניה 442070847918 + למחייגים מהארץבריטניה
שמחה לשמועעכשיו קיבלתי מייל מאמזון
We have restored your access to this account and processed any pending orders. You can track the progress of your orders in the "Your Account" section of our website.
ב"ה, קיבלתי את המייל לאחר ששלחתי להם קבלה עם הדגשה על מספר הכרטיס ותמונה של הכרטיס עם הדגשה על מספרו
תודה רבה לכל מי שניסה לעזור
עכשיו קיבלתי מייל מאמזון
We have restored your access to this account and processed any pending orders. You can track the progress of your orders in the "Your Account" section of our website.
ב"ה, קיבלתי את המייל לאחר ששלחתי להם קבלה עם הדגשה על מספר הכרטיס ותמונה של הכרטיס עם הדגשה על מספרו
מה בדיוק שלחת?עכשיו קיבלתי מייל מאמזון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים