כללי חפש והחלף באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני עושה חיפוש שכל מה שפונט פרנקריהל ישתנה לפונט פרנקריהל 14 פ"ט חוץ ממה שבפונט פרנקריהל 10.5 ?

(לצערי הרב, הפרנקריהל לא בסגנון חוץ מפרנקריהל 10.5אל דאגה, לא אני יצרתי את הקובץ.)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
להחליף את כל הפרינקרהל שבסגנון פסקה בסיסי

• הוסף לסימניות
או, לחפש הכל בפונט פרנקריהל ולהחליף ב14pt,
ואז לחפש סגנון פסקה של פרנקריהל ולהחליף באותו סגנון פסקה, (בלי טקסט בחפש או בהחלף), שזה ידרוס את מה שנעשה בחיפוש הקודם ויחזיר את אלו שבסגנון, למצב הקודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1523970:
איך אני עושה חיפוש שכל מה שפונט פרנקריהל ישתנה לפונט פרנקריהל 14 פ"ט חוץ ממה שבפונט פרנקריהל 10.5 ?

(לצערי הרב, הפרנקריהל לא בסגנון חוץ מפרנקריהל 10.5אל דאגה, לא אני יצרתי את הקובץ.)

תודה מראש

מסתבר שהציעו לך דברים מועילים.
מ"מ אם רוצים דווקא לחפש מה שהוא "לא" בעיצוב מסוים.
צריך לכתוב לזה סקריפט (די פשוט).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1523990:
צריך לכתוב לזה סקריפט (די פשוט).
זה דווקא סקריפט שהייתי קונה. כאן ועכשיו.
(לחפש לא בעיצוב מסויים)

• הוסף לסימניות
ואם תעשה סקריפט שעושה צורת חיפוש והחלפה כמו בתג (חלונית חיפוש שהוא כמו דף טקסט שאתה כותב שם בבולדים ובעיצובים שונים, ואז זה הוא מחפש), זה יהפוך להיות מוצר חובה לכל חובבי התוכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1523992:
זה דווקא סקריפט שהייתי קונה. כאן ועכשיו.
(לחפש לא בעיצוב מסויים)

כוונתי לכתוב סקריפט שלא מחפש עיצוב ספציפי שאותו תאמרי ואכניס לסקריפט.

לא ליצור משהו גורף כמו חלון החלף רגיל. למרות שלאמיתו של דבר אולי זה אפשרי.
אפילו די קל.

אחשוב על זה מחר אולי אנסה מחר לכתוב אותו. אי"ה.

בכל מקרה אם מדובר בעניין ספציפי אפשר לפנות בפרטי.

• הוסף לסימניות
הדגמה
מה דעתכם?

הסקריפט עושה כך:
מחפש בגרפ.
עובר תוצאה תוצאה, ובודק אם יש בתוכה התאמה לחיפוש טקסט אם כן, הוא לא מחליף את הגרפ באותה תוצאה, אם לא, הוא מחליף.
וכן הלאה כל תוצאה ותוצאה

כעת זה סקיצה בלי שום הודעות הזהרה וכדומה, ומחירה 50 ש"ח למעוניין.

קבצים מצורפים

• סקיצה לסקריפט.wmv
    3.4 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1523970:

תודה מראש

פשוט מאוד ע"י 2 חיפושים:
1. לחפש את כל הפרנקריהל שהוא 10.5 ולצבוע אותו באדום.
2. לחפש את כל הפרנקריהל השחור ולשנות ל-14 נקודות.
3. למחוק את האדום.

(ואם יש לך כמה צבעי טקסט, אז להשתמש במשהו אחר ולא צבע; לדוגמה, strikethrough.)

• הוסף לסימניות
בדיוק מה שאני עושה בעצמי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה