דרוש מידע חצאיות וסרפן תלבושת של נקסט

• הוסף לסימניות
ממא יעזור לי אם משהו יוכל להגיד לי מה האורך של החצאיות
תלבושת של נקסט
וגם מה האורך של הסרפן תלבושת שלהם אני צריכה לילדה בכיתה א' יחסית נמוכה,
יעזור לי ממש ממש !

• הוסף לסימניות
החצאית עם האבזמים אורך בסדר, קצת גבולי
החצאית עם הגסקה שמגיע בזוג- מאוד קצרה, אני קניתי וביקשתי להחזיר אותה בלי תשלום כי אין להם מידות ולא ידעתי שהיא כ"כ קצרה

• הוסף לסימניות
תודה!
יש להם דגם אחד שהוא אורך ארוך יותר ,גם הןא קצר?
אני ממש אשמח לדעת מה האורך בס"מ כדי לדעת איזה מידה לקחת

• הוסף לסימניות
אני לי אפשרות למדוד עכשיו אבל את האבזמים הזמנתי מידה 6, הבת שלי די גבוהה זה היה לה גבולי אבל אני לא יודעת אם יהיה טוב מידה יותר גדולה כי הייתי צריכה למשוך הרבה גומי כדי שיהיה טוב ברוחב,
את הזוג- הזמנתי מידה 7 יש שם מידה ארוכה אבל היא נראה לי רק ארוכה יותר ב-4 ס"מ אם אני זוכרת נכון, וזה היה לה קצר בהרבה יותר מ-4 ס"מ, זה היה לה הרבה מעל הברך כך שלא נראה רלוונטי
לגבי הסרפן- יש לי חברה שהזמינה והיתה מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה