- - - חצאית לאישה - - -

• הוסף לסימניות
למישהי יש ניסיון עם חצאית שחורה לנשים בנקסט, האם המידות נכונות לגבי ההיקפים שהם נותנים וכן האם האורך הוא כמו שמצוין?
אודה לעזרתכם
:):):)

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
על איזה דגם את מדברת? קניתי שם לא מזמן חצאית שחורה

• הוסף לסימניות
בדקתי באתר, אני רואה שהיא כבר לא קיימת.
זאת הייתה חצאית אלגנטית.(כיווצים במותן ,בטנה שחורה ומעליה רשת משבצות)
במידות פה אני 36-38 ולקחתי מידה 8 אנגלית.

• הוסף לסימניות
תודה, עזרת לי בכל אופן

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי והמידות תואמות לארץ (הזמנתי קצת יותר גדול כי חשבתי שאולי זה צר, וזה היה גדול בדיוק כמו שהזמנתי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;1289621:
אני הזמנתי והמידות תואמות לארץ (הזמנתי קצת יותר גדול כי חשבתי שאולי זה צר, וזה היה גדול בדיוק כמו שהזמנתי...)

יש לך המלצה לדגם מסוים?
באתר הם נותנים מידות לפי היקפים, האם עשית לפי זה?

• הוסף לסימניות
לא. יש אתר המרת מידות של בגדים לפי בגדי גברים, נשים וילדים. את כותבת את המידה הישראלית שלך, והם מראים לך איזה מידה זה בחו"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה