• פותח הנושא next
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מתעניינת בקניית חצובה למסרטה יש לכם מושג מה טווח המחירים יד ראשונה/יד שניה, ובעיקר מה הם החצובות הנורמליות והסטנדרטיות?

חוצמזה אני צריכה למחר חצובה דחוף להסרטה בירושלים, מה עושים???????

• הוסף לסימניות
יד ראשונה משהו איכותי עם אחריות יעלה לך סביבות 2000+

אם את רוצה משהו זול יותר שייצב לך את תנועות המצלמה אפשר להשתמש במוט מונופול שכמובן הוא לא במקום חצובה אבל הוא מייצב והמחיר שלו הוא כמה מאות שקלים - טוב לdslr לא יודעת לגבי מצלמת וידיאו גדולה.

• הוסף לסימניות
תודה
מדובר במסרטה רגילה קנון D70
אבל עדין הייתי מעדיפה חצובה רגילה אולי יד 2

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י next;2141292:
תודה
מדובר במסרטה רגילה קנון D70
אבל עדין הייתי מעדיפה חצובה רגילה אולי יד 2

התכוונת מדובר במצלמה dslr canon ולא במצלמת וידיאו גדולה.
מכירה מישהי שקנתה לאחרונה יד ראשונה חצובה איכותית לdslr ב3000.
וסתם- כל הציוד הנלווה לצילום עולה המון אז המחיר הנ"ל בכלל לא מוגזם.... :(

• הוסף לסימניות
כן הבנת אותי נכון.
בכל אופן תודה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לאחרונה חצובה בפוטו שוורץ ב800 ש"ח.
קניתי אותה בזמן מאוד לחוץ בדרך ליום צילום, כך שלא בררתי מספיק על אחריות וכו'. אך אני מאוד מרצה מהתנועות שלה.

• הוסף לסימניות
אם את בעיקר משתמשת לחצובה בשביל צילום קליפים כדאי לך לקנות מונופוד, הוא הרבה יורת זול מחצובה והרבה יותר נח-יש לי גם 70D ואני ממש מרוצה.

• הוסף לסימניות
סליחה, מה זה מונופוד? שם של חברה?
אני גם לפני קניית חצובה חדשה , אשמח לכל עיצה.
כמו"כ אני מאוד אוהבת לצלם מלמעלה,
מה אתם יודעים על מנוף קטן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה