- הוסף לסימניות
תנסו להתקשר כמה פעמים ברצף, מנסיון הוא חוזר אחר כך כשיכול.יש דרך להשיג אותו חוץ מהמספר 03-9400045? מנסה להתקשר כבר שבוע
ואגב, מצטרפת להמלצות עליו.
תנסו להתקשר כמה פעמים ברצף, מנסיון הוא חוזר אחר כך כשיכול.יש דרך להשיג אותו חוץ מהמספר 03-9400045? מנסה להתקשר כבר שבוע
יש לך נסיון איתו גם בטיפולי שורש וכתרים?ממליצה על ד"ר שמעונוב ברח' לנדא
מקצועי ועובד בעדינות, נקי ומהר
לי יש איתו ניסיון מעולה כבר כמה שנים. גם בטיפולי שורש וכתרים.יש לך נסיון איתו גם בטיפולי שורש וכתרים?
כן, אפילו כמהיש לך נסיון איתו גם בטיפולי שורש וכתרים?
למי הלכת ????לא יודעת אם יעזור למשהו ואם זה כך אצל עוד
אני רעדתי מטיפולי שיניים ומהצמרמורות מהמכשירים וכל זה
והחלטתי לנסות רופא אחר ולבקש הרבה הרדמה
לקח לי כמה שנים עד שהעזתי והגעתי לטיפול שורש 4 תעלות
אבל מראש אמרתי שאני מפחדת - הוא חיכה עד שההרדמה תעבוד (לא יודעת מה מינון ההרדמה ואם באמת נתן יותר)
ולא הרגשתי כלוום
שווה מאוד לפנות לרופא אחר לבקש את הכי הרבה הרדמה שאפשר ולהבין שלפעמים יש רופאים שאין להם את זה והם לא מספיק עדינים
תודה רבה, ראיתירשמתי, לוידע אם ראית, כששנינו נהיה פה ארשום מספר נייד אם רלוונטי עדין
ושתלים?יש לך נסיון איתו גם בטיפולי שורש וכתרים?
לי ענה מייד בווטסאפ כמה פעמיםתודה רבה, ראיתי
אבל זה מספר שהוא גם עונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים