מידע שימושי חרדה.. רופא שיניים בני ברק

• הוסף לסימניות
כמעט בלתי אפשרי להשיג אותו
יש גם את דר נייזב ברבי עקיבא
מומלץץ ממש עדין ומהיר

• הוסף לסימניות
הכי טוב להתקשר בין 13:00 ל14:00 אז יש לו הפסקה

• הוסף לסימניות
יש לך נסיון איתו גם בטיפולי שורש וכתרים?
לי יש איתו ניסיון מעולה כבר כמה שנים. גם בטיפולי שורש וכתרים.
רופא מעולה, עדין מאוד.
באמת קצת קשה לתפוס אותו בטלפון כי אין לו מזכירה, אבל שווה להתאמץ

• תודה
Reactions: GTV
  • הוסף לסימניות
יש לך נסיון איתו גם בטיפולי שורש וכתרים?
כן, אפילו כמה :sne:
הגעתי אליו פעם אחת אחרי עזרה ראשונה עם כאבי תופת ונזקים מהטיפול של עזרה ראשונה
והוא טיפל ממש טוב ובעדינות

• תודה
Reactions: GTV
  • הוסף לסימניות
לא יודעת אם יעזור למשהו ואם זה כך אצל עוד
אני רעדתי מטיפולי שיניים ומהצמרמורות מהמכשירים וכל זה
והחלטתי לנסות רופא אחר ולבקש הרבה הרדמה
לקח לי כמה שנים עד שהעזתי והגעתי לטיפול שורש 4 תעלות
אבל מראש אמרתי שאני מפחדת - הוא חיכה עד שההרדמה תעבוד (לא יודעת מה מינון ההרדמה ואם באמת נתן יותר)
ולא הרגשתי כלוום
שווה מאוד לפנות לרופא אחר לבקש את הכי הרבה הרדמה שאפשר ולהבין שלפעמים יש רופאים שאין להם את זה והם לא מספיק עדינים
למי הלכת ????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה