בגולן מתי שמסתיים החבילה הם לא נותנים לך להוציא שיחות.....שילמתי יותר מ1000 ש"ח על סלולרי.
כולם יודעים שהייתה התערבות של משרד התקשורת
שהביאה שהחברות לא יכלו לגבות על חריגת דקות מחיר מלא, רק על חבילה נוספת
לא כולם יודעים שזה היה עד תאריך מוגבל, נראה לי עד סוף החודש ה5 למניינם (לא בטוח)
גם אני לא ידעתי,
מאז כל מי שדיבר וחרג כי התרגל לדבר ולא ידע שהחגיגה הייתה מוגבלת עד סיום הקורונה... משלם מחיר מופקע
זה אחד הדברים שהגל השני חמור מהראשון, בראשון התייחסו לבעיות כאלו, כעת לבנתיים לא.
הרי אין הגיון להפסיק את המדיניות הזו אם הקורונה לא נגגמרה, ורבים מהילדים עדיין לומדים מרחוק
חלקם חוזרים ללמוד מרחוק בגלל בידוד
מי יודע מה ניתן לעשות לזה?
מאמין שישנם עוד איתי באותה בעיה.
כנ''ל אני שלחתי מייל זועם לרמי לוי וזיכו אותיקיבלת הודעה שהולך להסתיים מכסת הדקות?
אני ברמי לוי, לא קיבלתי הודעה, והיתה חריגה,
והם זיכו אותי כיון שהחברה מחויבת להתריע לפני גמר המכסה,
אין לי מושג האם בפרטנר הם גם מתחייבים להודיע.
רשימה חלקית:וכאן אי אפשר להעלות מיילים
לא יודע מה להציע
בגולן מתי שמסתיים החבילה הם לא נותנים לך להוציא שיחות.....
199*איך בודקים יתרת חבילה בהוט?
גם אני שלחתי תלונה עכשיו אחרי שפרטנר ענו לי פעם שנייה שלא יורידו אגורה מהחוב.בסוף שלחתי תלונה כאן
![]()
שווה משהו?
מה המקור ?הם זיכו אותי כיון שהחברה מחויבת להתריע לפני גמר המכסה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים