• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;871765:
באופן כללי אני מסכימה איתך, אבל הפעם הזאת זה משהו אחר. נשמע נאיבי, אני יודעת.

OK, נחיה ונראה.

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מעוניינת להגרר לויכוחים האם גדולי ישראל מודעים למה שהם חותמים או לו.
זה באמת יכול לדרדר את האשכול.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג כמה רוכשים אמורים להצטרף למכרז הזה.
אבל באופן כללי, מכרז שמאגד יותר מחמישים רוכשים, כמעט ולא שייך להוציא אותו לפועל.
וצריך להזהר מזה מאד! אנשים נפלו בעשרות אלפי שקלים.
שלא לדבר על שכירות שהם משלמים "בינתיים", עד שהדירה (שעדין לא התחילו לבנות) תהיה בנויה.

• הוסף לסימניות
הטוב ביותר הוא לקנות דירה בנויה קיימת ועומדת. מעולם לא הבנתי את אלו שרוכשים דירות על הנייר. הסיבה היחידה לרכישה כזו צריכה להיות בשל חלוקת התשלומים לפי התקדמות הבנייה למי שמעדיף שלא לקחת משכנתא מראש על כל הסכום.
אחרת אני לא מבינה למה לא ללכת מראש על דירה בנויה שכבר יודעים מי השכנים, איפה המכולת, ולא חבל על השכירות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;872013:
הטוב ביותר הוא לקנות דירה בנויה קיימת ועומדת. מעולם לא הבנתי את אלו שרוכשים דירות על הנייר. הסיבה היחידה לרכישה כזו צריכה להיות בשל חלוקת התשלומים לפי התקדמות הבנייה למי שמעדיף שלא לקחת משכנתא מראש על כל הסכום.
אחרת אני לא מבינה למה לא ללכת מראש על דירה בנויה שכבר יודעים מי השכנים, איפה המכולת, ולא חבל על השכירות?

ברור שדירה על הנייר היא במחיר אחר, היא חדשה והיא גדולה יותר מהישנות בד"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;872013:

השאלה היא, האם ניתן לעמוד במחירי הדירות הבנויות כיום?????????
מדובר במשכנתא של מעל 3000 ש"ח לחודש- שזה ממש לא אפשרי!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מש;872022:

ולשלם שכירות של מעל 3000 ש"ח, לזמן בלתי מוגבל עד שהדירה תהיה בנויה, זה כן אפשרי?
תשאלי את כל אלו שקנו באחיסמך.

• הוסף לסימניות
לקניית דירה מוכנה יש צורך בסכום ראשוני גדול מאוד, כמעט בלתי אפשרי, חוץ מהמשכנתא הענקית בהמשך.

• הוסף לסימניות
לקנות דירה על הנייר במקום בנוי ומבוסס זה דבר אחד
להשתתך בקבוצת רכישה זה משהו אחר.
א- אף אחד לא יודע מה יהיה מחיר הדירה כולל מארגני הקבוצה ואפילו אם הם מכירים את השוק.
ב- עד שתקבלי את המפתח לא יהיה תאריך סופי לענין כי מודיעים לך מראש שזה לא בידיהם. (אף אחד גם לא מתחייב לשלם לך את השכירות במידה ויהיה עיכוב עד שהדירה תהיה מוכנה כמו בפרוייקטים בטוחים יותר)
ג- אם את הולכת לגור בחריש, אחיסמך או כל פרוייקט אחר מהסוג הזה, אני מבינה שאת רוצה דוקא דירה חדשה וכו'. אם לא, למה שלא תקני בחיפה, נתיבות, באר שבע, עפולה וכדו' שם את יודעת מתי את מקבלת מפתח, מה מחיר הדירה הסופי ומה השכירות שאת יכולה לקבל על הדירה הזו.

מה שקרה להרבה אנשים באחיסמך- זה שקנו דירה, שילמו חלק קטן מהסכום אמנם אבל דירה אין!
שלא לדבר על זוגות צעירים שההורים עזרו בשכירות במשך שנה ובחלוף שנה הם מוצאים את עצמם עם שכירות מטורפת בלי שום נכס (שלא לדבר ע"כ שההורים חיתנו בינתיים עוד כמה ילדים ב"ה...)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י please1234;872028:
לקניית דירה מוכנה יש צורך בסכום ראשוני גדול מאוד, כמעט בלתי אפשרי, חוץ מהמשכנתא הענקית בהמשך.

סליחה שאני סותר את דבריך, אבל בשביל בדיוק בשביל בעיה זו יש דבר כזה שנקרא 'ביטוח משכנתא', שזה תוספת של כמה [ואולי קצת יותר...] שקלים בחודש, וכך אין צורך כמעט בהון עצמי בשביל לקבל משכנתא.

ולתועלת כולם, בבקשה: http://emiltd.co.il/

בהצלחה רבה בכל העניינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;869763:
מסתמן שהעמותה תזכה, כיוון שהרבה נרשמים והם הולכים להציע מחיר זול מאוד.

מישהו הבין את זה, אם הפרמטר המזכה הינו המחיר הגבוה ביותר המוצעת לקרקע?

מעבר לכך נדמה לי שאת צריכה להוסיף גילוי נאות.

התנהגו בזהירות מירבית, אף אחד לא מחפש להושיע אתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מש;872022:
ומחיר דירה בחריש? יוצא בסופו של דבר עם חישוב השכירות למקרה שהדירות תהיינה מוכנות בזמן- כמעט כמחיר דירה בנויה כיום! 2500 שח על שכירות זה כן בא בחשבון?

• הוסף לסימניות
מי שקונה למטרת השקעה, ואני לא נוקטת שום עמדה בענין, שיחשוב טוב, בכמה הוא יוכך להשכיר את הדירה הזו. והאם לא תהי-ה שם הצפה של דירות להשכרה.
זה תלוי מאד במקומות העבודה שיוקמו שם אם יוקמו. לדעתי בלי זה קשה מאד להבין מה יקרה שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה