- הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;871765:באופן כללי אני מסכימה איתך, אבל הפעם הזאת זה משהו אחר. נשמע נאיבי, אני יודעת.
OK, נחיה ונראה.
נכתב ע"י GRN;871765:באופן כללי אני מסכימה איתך, אבל הפעם הזאת זה משהו אחר. נשמע נאיבי, אני יודעת.
נכתב ע"י רות מיכל;872013:הטוב ביותר הוא לקנות דירה בנויה קיימת ועומדת. מעולם לא הבנתי את אלו שרוכשים דירות על הנייר. הסיבה היחידה לרכישה כזו צריכה להיות בשל חלוקת התשלומים לפי התקדמות הבנייה למי שמעדיף שלא לקחת משכנתא מראש על כל הסכום.
אחרת אני לא מבינה למה לא ללכת מראש על דירה בנויה שכבר יודעים מי השכנים, איפה המכולת, ולא חבל על השכירות?
נכתב ע"י רות מיכל;872013:הטוב ביותר הוא לקנות דירה בנויה קיימת ועומדת. מעולם לא הבנתי את אלו שרוכשים דירות על הנייר. הסיבה היחידה לרכישה כזו צריכה להיות בשל חלוקת התשלומים לפי התקדמות הבנייה למי שמעדיף שלא לקחת משכנתא מראש על כל הסכום.
אחרת אני לא מבינה למה לא ללכת מראש על דירה בנויה שכבר יודעים מי השכנים, איפה המכולת, ולא חבל על השכירות?
נכתב ע"י מש;872022:השאלה היא, האם ניתן לעמוד במחירי הדירות הבנויות כיום?????????
מדובר במשכנתא של מעל 3000 ש"ח לחודש- שזה ממש לא אפשרי!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י please1234;872028:לקניית דירה מוכנה יש צורך בסכום ראשוני גדול מאוד, כמעט בלתי אפשרי, חוץ מהמשכנתא הענקית בהמשך.
נכתב ע"י נחליאלי;869763:מסתמן שהעמותה תזכה, כיוון שהרבה נרשמים והם הולכים להציע מחיר זול מאוד.
ומחיר דירה בחריש? יוצא בסופו של דבר עם חישוב השכירות למקרה שהדירות תהיינה מוכנות בזמן- כמעט כמחיר דירה בנויה כיום! 2500 שח על שכירות זה כן בא בחשבון?נכתב ע"י מש;872022:השאלה היא, האם ניתן לעמוד במחירי הדירות הבנויות כיום?????????
מדובר במשכנתא של מעל 3000 ש"ח לחודש- שזה ממש לא אפשרי!!!!!!!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים