חשבון גימייל -דחוף

• הוסף לסימניות
שתי שאלות בענין חיטוט בחשבון האימייל שלי.
1- האם בכניסה ל"פרטים" יש אפשרות לזהות כניסות אחרות מעבר לרשימה הקצרה שמוצגת?
אני צריכה לבדוק כמה שבועות אחורה.
2. האם יש אפשרות לדעת כמה זמן שהה המבקר הלא חוקי בחשבון שלי?
3.
האם יש אפשרות שבכל פעם שסוגרים את המחשב- החשבון יסגר גם אם שכחו לעשות "צא"
כמו שהוא דורש קוד בכל כניסה חדשה למחשב - שתדרש סיסמא אחרי כל סגירה ולא יפתח חשבון שהיה פתוח לפני כן.

תודה מראש על עזרתכם.-
זה ממש ממש חיוני לי לדעת.

• הוסף לסימניות
אולי זה:

כדי לראות את הפעילות עבור חשבון Google שלך במלואו, בקר באתר security.google.com ולחץ על פעילות אחרונה בקטע "אבטחה" שמימין. דף זה כולל פעולות שביצעת שקשורות לאבטחה, כגון כניסה לחשבון Google שלך, שינוי הסיסמה, או הוספת כתובת דוא"ל או מספר טלפון לאחזור חשבון.

https://security.google.com/settings/security/activity

• הוסף לסימניות
לגבי צפיה כמה שבועות אחורה וזמן השהיה בחשבון - צריך להתחיל לעבוד ולהגיש בקשה משפטית מול גוגל..... לא נראה לי משהו שכל כך ישים.

לגבי סגירת החשבון, ברגע שהמחשב סגור החשבון גם סגור, אלא אם כן יש מכשיר אחר שהוא פתוח בו כגון מחשב נוסף או סמארטפון.

במידה וברצונך לגרום לכך שבכל כניסה לחשבון תידרש סיסמא עליך להגדיר שהדפדפן לא יזכור את הסיסמא עבור Gmail וכל שירותי גוגל.

תלוי באיזה דפדפן מדובר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2096991:
לגבי צפיה כמה שבועות אחורה וזמן השהיה בחשבון - צריך להתחיל לעבוד ולהגיש בקשה משפטית מול גוגל..... לא נראה לי משהו שכל כך ישים.

לגבי סגירת החשבון, ברגע שהמחשב סגור החשבון גם סגור, אלא אם כן יש מכשיר אחר שהוא פתוח בו כגון מחשב נוסף או סמארטפון.

במידה וברצונך לגרום לכך שבכל כניסה לחשבון תידרש סיסמא עליך להגדיר שהדפדפן לא יזכור את הסיסמא עבור Gmail וכל שירותי גוגל.

תלוי באיזה דפדפן מדובר.

דפדפן כרום.
הוא לא זוכר את הסיסמה.
אני לא מדברת על סגירת מחשב ממש דרך "כיבוי".
אלא סגירה טכנית של המסך על המקלדת.
כשאני פותחת שוב- אני מתבקשת לתת סיסמה של חשבון משתמש, אולם אם המייל היה פתןח לפני כן, ולא עשיתי "צא" רק סגרתי את המחשב- הוא יפתח שוב ללא סיסמא

• הוסף לסימניות
אם אני מבין למה את מתכוונת - אז אין דרך שהוא יבקש שוב סיסמא לאחר קיפול המסך - מבחינת התוכנה - שום דבר לא קרה וכאילו המחשב המשיך לעבוד כרגיל.

• הוסף לסימניות
אני בניתי פעם איזה משהו שמוחק את כל הפרופיל של גוגל אתה רק צריך להריץ אותו
אבל זה מוחק הכל לגמרי
אם את מעוניית אני יכול להעלות לך את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י progi;2099538:
אני בניתי פעם איזה משהו שמוחק את כל הפרופיל של גוגל אתה רק צריך להריץ אותו
אבל זה מוחק הכל לגמרי
אם אתה מעוניין אני יכול להעלות לך את זה

היא ממש לא זקוקה לדבר כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה