עזרה חשבוניות מרב קו - מישו יודע איך?

• הוסף לסימניות
התחלתי לטעון את הרב קו דרך המחשב, והוא מוציא אישורי טעינה.
היועץ מס שלי אומר שזה לא חשבונית, וכדי להגיש את זה לדיווח בהוצאות צריכים ממש חשבונית.
ניסיתי לשלוח לרב קו מייל (באתר, צור קשר) שישלחו לי חשבוניות - לא קיבלתי תגובה.
למי מתקשרים? איך משיגים?
מישו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
תודה
קטע מעניין, הרגע קיבלתי מייל חוזר מרב קו (כתבתי להם לפני כשבוע) - שצריכים לשלוח בקשה כל חודש.

• הוסף לסימניות
בדקה והתאכזבה.
אחרי שבועיים של טרטורים מול רב קו אונליין
אמרו לי שיבקשו בשבילי קבלה מהמפעיל.
אני עדיין מחכה...

למי מתקשרים? איך משיגים?
073-2017498
זה המס' של רב קו אונליין.
מכאן ואילך, רק רחמי שמים.

• הוסף לסימניות
שימי לב לבדוק בכרטיס אשראי שיורד החיוב הנכון.
אצלנו התברר אחרי כשנה שיורד רק חלק מהסכום, מה שאומר שהצטבר סכום של כמה אלפים חוב לרב קו

• הוסף לסימניות
תשלחי מייל לכתובת זו: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני שולחת כל חודש תזכורת ובקשה לאחר התיקוף ומקבל יופי של חשבונית
הצלחה

• הוסף לסימניות
אם זה רלוונטי -
כשאני מטעין ב-Hop on (רב-פס) נשלחת אלי באופן אוטומטי חשבונית מס קבלה על כל טעינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה