עזרה !!חשבונית ששלחו לי למייל על רכישה שלא ביצעתי!!

• הוסף לסימניות
שלחו לי למייל חשבונית של חברת norton- חברת אנטי וירוס שמעולם לא שמעתי עליה עד היום
בסך של 500$!! לא קניתי שם מעולם ולא ראיתי שחייבו לי באשראי את הסכום הזה,
התקשרתי למספר הטלפון שהופיע שם ודיברתי עם מי שענה באנגלית במשך 15 דקות שיחה מקוטעת ולא ברורה בעליל,
הסברתי לו שלא ביצעתי אצלם שום רכישה אי פעם, הוא אמר לי לכבות את המחשב, ואז להדליק
ולהקליד בשורת החיפוש איזשהו לינק שהוא הקריא לי, זה היה נשמע לי ממש חשוד, ניתקתי את המחשב מהאינטרנט,
וניתקתי את השיחה.
האם למישהו קרה דבר כזה? מה מומלץ לעשות עכשיו? להתעלם וזהו?

• הוסף לסימניות
שלחו לי למייל חשבונית של חברת norton- חברת אנטי וירוס שמעולם לא שמעתי עליה עד היום
בסך של 500$!! לא קניתי שם מעולם ולא ראיתי שחייבו לי באשראי את הסכום הזה,
התקשרתי למספר הטלפון שהופיע שם ודיברתי עם מי שענה באנגלית במשך 15 דקות שיחה מקוטעת ולא ברורה בעליל,
הסברתי לו שלא ביצעתי אצלם שום רכישה אי פעם, הוא אמר לי לכבות את המחשב, ואז להדליק
ולהקליד בשורת החיפוש איזשהו לינק שהוא הקריא לי, זה היה נשמע לי ממש חשוד, ניתקתי את המחשב מהאינטרנט,
וניתקתי את השיחה.
האם למישהו קרה דבר כזה? מה מומלץ לעשות עכשיו? להתעלם וזהו?
יצא לכם כסף מהחשבון בסכום הזה?
אם לא, להתעלם.
(גם אם כן...)
ובחיים לא נכנסים ללינקים לא ידועים.

• הוסף לסימניות
יצא לכם כסף מהחשבון בסכום הזה?
אם לא, להתעלם.
(גם אם כן...)
ובחיים לא נכנסים ללינקים לא ידועים.
לא יצא לי כסף מהחשבון, והם לא שלחו לינק
פשוט סיפור מוזר
גם לא הגיוני שהם טעו בכתובת מייל כיון שהיא השם המלא שלי-לא משהו שאפשר להגיע אליו סתם

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי רק ליצור קשר עם חברת האשראי,
לא עם מי ששלח את הקבלה.
בקלות את יכולה להיכנס לאתר חשוד ובטעות ללחוץ שם על דברים וזהו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי זה היה - לא לפתוח ולזרוק לספאם.
(אני הרחתי לפי הלוגו שהיה מפוקסל לחברה גדולה כ"כ)

• הוסף לסימניות
גם אנחנו קיבלנו, יש חברת אנטי-וירוס בשם הזה,
אבל המייל הזה לא מגיע מהכתובת שלהם הוא מגיע ממייל רגיל של ג'ימייל שזה ממש חשוד.
זה האתר של חברת Norton הרשמית https://il.norton.com/

• הוסף לסימניות
גם לא הגיוני שהם טעו בכתובת מייל כיון שהיא השם המלא שלי-לא משהו שאפשר להגיע אליו סתם
קרה לי גם.המייל שלי זה שם מלא ולא נפוץ בכלל, ובכל זאת קיבלתי חשבוניות ואישורי משלוח מכל מיני מקומות. אחרי בירור נודע שיש מישהי עם מייל יחסית דומה וזה הגיע אלי בטעות.

• הוסף לסימניות
ביררתי קצת על התופעה הזאת, וגיליתי שזה פשוט חבורת נוכלים, הם שולחים מייל שנראה אמיתי כדי שיתקשרו למספר שמופיע שם, ואז הם אומרים שכדי לבטל את הרכישה הם צריכים כמה פרטים ובד''כ אנשים מאמינים להם, (כמוני🫢, רק שלמזלי תפסתי את זה בזמן) ואז הם לוקחים את הפרטים בד''כ של האשראי כביכול כדי לבצע את ההחזר וחוגגים על חשבון האנשים

ברור להתעלם!!!
הוא כמעט הצליח לדוג אותך!!!

לקבל מייל זה לא עולה כלום!
אם זו פעם ראשונה כנראה שהשאר בספאם
גם זה לעשות דיווח כספאם וזהו!
באמת בדקתי בספאם וגיליתי שם עוד 4 חשבוניות על סכומים באזור ה 500 דולר ג''כ, 2 כביכול מפייפאל ועוד 2 מחברות אנטי וירוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה