כדאי בתחילת הדרך לשלבאשמח להתיעץ עם חשבות שכר (שגם מנהלת חשבונות) שהתחילו להיות עצמאיות
איך מוצאים לקוחות שיבואו דווקא אליך
תמחור
איזה תוכנה כדאי לקנות לשימוש ביתי
ועוד עצות וטיפים
פשוט נמאס לי להיות שכירה
(או שבמקום בוס אחד על הראש יהיה לי בוסים כמס' הלקוחות?)
כן ברור שאני לא אעזוב לפני שיהיו לי כמה לקוחות בטוחים וקבועיםכדאי בתחילת הדרך לשלב
לגבי תכנה תעשי סקר מחיריםכן ברור שאני לא אעזוב לפני שיהיו לי כמה לקוחות בטוחים וקבועים
אבל איך אני מתחילה להיות עצמאית?
איך אני יכולה להביא לקוחות אלי?
איזה תוכנות כדאי לקנות? כי אני לא יכולה לעבוד במשרד על לקוחות פרטיים...
או קיי ו...לגבי תכנה תעשי סקר מחירים
אפשר בתור התחלה עד שמתבססים כעצמאים לעבוד כפרילנס
אפשר פרסוםאבל איך אני מגיעה ללקוחות איך לקוחות מגיעים אלי ?
שאלתי כמה שאני יודעת שהן בדרך לפתוח עסק
אז לאחת יש חבר של בעלה אחת בן דוד אחת ההורים שלה עובדים עם משהו תותח והם גם פונים אליו וכ..
זה ריוחי להיות חשבת \ בודקת שכר עצמאית?אפשר פרסום
אני ספציפית לא מחפשת לקוחות ואני עושה עבודות עצמאיות פעם בכמה חודשים (לעיתים רחוקות)
אבל מספיק שכל הסביבה שלך תדע, ומי שהם יכירו או ידעו שמחפש מייד יפנו אליך (זה בגדול הלקוחות שלי + כמה משרדים של רו"ח שפניתים אליהם בעבר שהתגייסתי להיות עצמאית [ואחכ התייאשתי]
משכורשת מעולה!tיזה תוכנה כדאי לקנות לשימוש בית
הכל יכול להיות ריווחי אם אתם יודעים איפה צריך את זהזה ריוחי להיות חשבת \ בודקת שכר עצמאית?
יש לזה ביקוש?
איך יודעים איפה באמת צריך את זה?הכל יכול להיות ריווחי אם אתם יודעים איפה צריך את זה
בגדול כן. ריווחי מאד
מה התשלום המקובל לתלוש?הכל יכול להיות ריווחי אם אתם יודעים איפה צריך את זה
בגדול כן. ריווחי מאד
50-60 וצפונהמה התשלום המקובל לתלוש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //