כללי חשוב לי לדעת - מה אתם מזהים פה ?

• הוסף לסימניות
ולגבי הרעיון של סטנדר ואשראי, לדעתי כדאי לנסות לשלב אותם בצורה יותר יצירתית וששניהם יהיו יותר מובנים, לדוגמה שהפלטה של הסטנדר תהיה אם פס מגנטי ויהיו לו רגלים, ככה אולי שתי האלמנטים יהיו מובנים.

• הוסף לסימניות
מה שקצת מפריע לי זה השם מול הסטנדר, זה לא כל כך הולך ביחד.
אני עובד לפי הכלל שמה שכתוב כבר לא צריך להראות,
כתוב - שזה תווי קניה
אז מה שצריך להראות הוא:
את ה'זכות' הנוספת אליה מתכוונים

• הוסף לסימניות
אז אם כן אתה בין כה לא יכול להסתמך על כך שאולי זה נראה אשראי או ארנק שנה גם מתאים... וחוץ מזה לדעתי אם כתוב זכות קניה ויש אשראי אני לא רואה פה כפילות, דווקא זה עוזר לי להבין את המשמעות, וזה לא סותר את הכלל לדעתי...
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מעלה את הלוגו אחרי התיקונים.
תווי קניה 2.PNG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לגב' ברכה שוורץ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏

על הביצוע המושלם

• הוסף לסימניות
לולא הייתם אומרים שזה סטנדר,לא בטוח שהייתי מנחש
גם עם טקסטורת העץ

• הוסף לסימניות
אם תתחילו לעשות משהו בעמודים של הסטנדר, או שתצ'פרו אותו עם האותיות איכשהו, יבינו שזה סטנדר....
אני כשלעצמי ישר קלטתי בהודעה הראשונה שזה סטנדר....
אבל כל אחד רואה רק מה שהוא רוצה...;)
(לי כבר יש אשראי...)
גם סטנדר... אבל לא קשור....

• הוסף לסימניות
לא מספיק רואים שמדובר בסטנדר.
אפשר לנסות שוב לשלב את כל הצורה של הסטנדר, כולל הרגליים. בתוך אות. אולי ב - ו' של "זכות"

• הוסף לסימניות
העבודה יפה.
אבל האמת, אני עדיין רואה פה קרש חיתוך...

• הוסף לסימניות
לא רואה סטנדר.
ולא מבינה למה סטנדר?
אולי באחד משיעורי הפרסום אמרו שצריך לא להיות נדושים וללכת על הברור מאליו, אבל אולי לא הדגישו שהרעיון המקורי גם צריך להיות מובן.
כרגע זה בהחלט נראה משטח לעט דיגיטלי.

• הוסף לסימניות
לדעתי מי שלמד פעם עם סטנדר יזהה מיד,
אך כדי שכולם יראו כאן סטנדר - אולי כדאי להבליט מעט את הפס/מעקה שמחזיק את הספר ולתת לו דו מימדיות,
כמו"כ את רגלי הסטנדר אפשר לשלב איכשהו עם רגלי ה - "ק" ו"ה", (ואלי להוסיף לו רגל מאוזנת למטה, שייראה אמיתי יותר - וישלים את החלל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה