דרוש מידע חשיפת שן

• הוסף לסימניות
האורתודנט שלח את הבת שלי לחשיפת שן. מה יש לכם לספר לי על זה? יש דרך לחסוך את זה? איך מתכוננים, כמה כואב, כמה זמן החלמה, האם זה משנה שהשן כבר ממש קרובה לצאת, כל מה שיש לכם לומר. תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מדובר בניתוח בהרדמה מקומית, לא נעים כי זה בתוך הפה וזה ממש כואב!!!!
אבל עובר תוך כמה ימים....
חשוב לקחת מישהו טוב, כי אם זה לא מצליח... לא יכולה לחשוב על פעם נוספת....
שיהיה בהצלחה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
אם את לא בטוחה, לכי לחוות דעת נוספת.

• הוסף לסימניות
עברתי חשיפה של 2 שיניים כלואות בחיך, ואז הזזתם לעבר מקומן בחניכיים....בהיותי בגיל 12, לא היה פשוט, אבל אין ברירה.
הדבר נעשה בהרדמה מקומית כמובן.

• הוסף לסימניות
בת 18, למה זה משנה?
חחחחה
כל אחד רואה את עצמו בכל דבר
אני לא יודעת מה זה חשיפה של שן, אבל אני כן יודעת שיש לי בן בן תשעה חודשים שלא יצא לו עדיין שיניים, ואני רואה בחניכיים נפיחות לבנה שניראת כמו שן שלא יצא אז מייד חשבתי שאולי זה מה שצריך לעשות:)
היות ולא הייתי בטוחה שאלתי.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם מי שאמרה שחשוב לקחת מישהו מומחה. (ממליצה על ד"ר שי דורי מת"א)
עברתי (פעמיים) וממש לא זכור לי כנורא. (ואני עם סף כאב מאאד נמוך)
הטיפול עצמו לא כואב כי זה בהרדמה, ואח"כ כואב, אבל אפשר לקחת אופטלגין.

• הוסף לסימניות
אצלינו זה משפחתי, כולנו עברנו וזה אכן לא נעים אבל ממש לא נורא! הטיפול עצמו לא מדי כואב, ההחלמה קצת יותר, מרגישים את התפרים ואסור לצחצח שנים מס' ימים...

• הוסף לסימניות
לא מבינה ממה נבהלתן,
טיפול קצר ולא כ"כ מרגש,
בעיני יותר גרוע סתימה רגילה שמתעסקים שעות בפה הפתוח,
ככה בכאל אופן זכור לי....

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 11, עברה את זה (שן קדמית) בין פורים לפסח.
האמת, שאני פחדתי יותר (היא לא לגמרי הבינה מה מצפה לה), היא היתה מבוהלת יותר מרעיון ההרדמה המקומית, (רגילה לעבור טיפולי שיניים בגז צחוק) ומכך שידביקו לה קוביה על השן :)
בפועל הטיפול לקח כשעה, הרופא עמד עם מזרק מלא חומר הרדמה מוכן לכל אורך הטיפול, בכל פעם שראה שמכווצת את שרירי הפנים או מתקשחת מעט, הזריק עוד חומר.
במשך שלושה ימים הפנים היו נפוחות מאד, אבל בבוקר שאחרי הטיפול היא כבר קמה ללא כאבים. והיא ילדה שעושה עסק מכל שריטה.
הטיפול נעשה אצל דוקטור ברונו קריינר אליו הופניתי ע"י האורטודנט, לא היה זול בכלל, אבל זה שאחרי 12 שעות כבר לא סבלה מכאבים אלא רק מנפיחות, היה מדהים בעיני.

• הוסף לסימניות
עברתי את הטיפול אצל ד"ר שושני באזור תל השומר (מגדל שי )
רופא מקצועי ואדיב במיוחד
ממליצה בחום !

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על חשיפת שן בלייזר
פחות כואב? יותר מומלץ?
אשמח לפרטים גם לגבי רופאים מומלצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה