אז למה שמישהו יבחר בחברה אחרת?בבזק ההנחה המינימלית היא 7 אחוז, גם לבעלי מונה רגיל.
למי שיש מונה חכם, יש מסלולים עם יותר אחוזים.
www.prog.co.il
בדיוק ההיפך שם יש סוכנים שאינם אובקטיביםכדאי לחפש באשכולות אחרים, במקום לפתוח אשכולות חדשים, ולו מהסיבה שיש שם את כל האינפורמציה.
למשל:
יש שם גם סוכנים של החברות השונות, שיוכלו לתת לכם מידע מקצועי ומהימן.![]()
עדיין קיים ניוד חשבון חשמל בזול עם 10% הנחה!!
בהמשך להרבה אשכולות בנושא הניוד ולאחר שהתברר שברוב החברות ההנחה כיום היא בין5-7%, מצאתי חברה שעדיין נותנת 10% ללא הגבלת שעות או ימים!, לחברה קוראים "פפאי חשמל" זה האתר שלהם להצטרפותwww.prog.co.il
אין הרבה מה לשכנע ולהסתיר.
הכל גלוי וידוע באתרים של החברות.
בדיוק לזה אני מתכוונת,אם כבר שאלו כאן,
אני הייתי 3 חודשים בפזגז ועברתי לבזק בגלל שלא קיבלתי חשבונית
רק עכשיו אחרי 3 חודשים קיבלתי חשבונית ראשונה
כשיהיה לי עדכון מה קורה עם בזק לגבי חשבוניוץ אני יעדכן בל"נ
קחו בחשבון רק שאין כזה דבר מעבר מיידי תמיד לוקח בערך חודשים עש שעובר בפועל
אני עשיתי ניוד ב30/8 למיניינם אל זה יעבור לי לבזק רק ב1/10
בהצלחה
יש הבדל!אם אין הבדל בין החברות מבחינת התנאים
נכון, אבל אני יכולה לקבל בסלקום 7% מהתחלה, הטבה מהעבודה...יש הבדל!
בזק [ופזגז] נותנים 7% הנחה מהיום הראשון, וסלקום נותנים 7% הנחה רק מהשנה השלישית.
אז לפני שאתם מחפשים מי שולח חשבוניות בזמן ומי לא, תבררו מי נותן לכם הנחה יותר משתלמת.
ולכן שלחתי אותך לאשכולות הותיקים. אם תתעקשי להישאר כאן - בכיף.
אם כך, אם את כבר לקוחה של אחת מהם, בזק, סלקום או פזגז, עדיף ללכת עליה, סתם איחוד חשבונות. לא?נכון, אבל אני יכולה לקבל בסלקום 7% מהתחלה, הטבה מהעבודה...
אבל זה לא אומר שבגלל זה הם יותר טובים מבזק למשל שנותנים 7% לכולם מתחילה
מי אם לא חבר בהתאחדות יועצי המשכנתאות הוא הכתובת לסטטיסטיקות מעין אלו?לא עדיף 30 אחוז על הלילות מאשר 7 אחוז כללי??
יש למישהו סטטיסטיקה בנושא??
חשבתי על זה. שכאחד שגר בבני ברק.מי אם לא חבר בהתאחדות יועצי המשכנתאות הוא הכתובת לסטטיסטיקות מעין אלו?
בכל מקרה זה ודאי תלוי באזורי אקלים, כי איזה מכשירי חשמל אנחנו בד"כ מפעילים אחרי 23:00 בלילה, חוץ ממזגן?
ווואו. חלום..לי היה חשמל חינם בלילה (מבצע שהיה בעבר בפזגז)
ויצא לי סה"כ חסכון חודשי של 11 אחוז מהחשבונית
שזה אומר שרק אם יש 100% הנחה בלילה זה שווה
אך אם לא מומלץ לקחת 7 % לכל החשבונית
כמובן תלוי כל אחד לפי השימוש.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים